2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 35 پست

عزیزم سعی کن با اون اعضایی از خانواده که خوش مشرب تر هستن صحبت کنی ، کنارشون بشینی ، کم کم سعی کنی دامنه افراد رو گسترش بدی   ، ب این حس غلبه کن ، تو قراره چندین سال با این خانواده باشی ، اگه قرار باشه خودتو اینقدر اذیت کنی اصلا رابطه خوبی نخواهی داشت 

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
گفتنش راحته ولی من ازاول خجالتی بودم وخیلیم ازاین بابت عذاب کشیدم الان کل بدنم یخ کرده😭

فک میکنی بخدا 

فقط باید رو خودت کار کنی ، باور کن منم اول خجالتی بودم اصلا نمیتونستم با خانواده همسرم خوب ارتباط برقرار کنم ، من کلا دختر آرومی هستم 

ولی الان تو بحثاشون شرکت میکنم با همشون گرم میگیرم ، نمیشه ک گوشه گیر باشی و یه جا بشینی 

همشونم کلی دوسم دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سعی کن با اون اعضایی از خانواده که خوش مشرب تر هستن صحبت کنی ، کنارشون بشینی ، کم کم سعی کنی د ...

همیناروبخودمم میگم ولی نمیتونم بعضی وقتادیگ حالم ازخودم بهم میخوره بااین خجالتی بودنم وقتی میبینم ادمای اطرافم اینقدسروزبون دارن ومن همه بم میگن لالم حسی جزپوچی ندارم

الانم هرچی ب مامانم میگم بیانمیادمیگه حالم خوب نیس اخه مادرشوهرخدابیامرزم دخترعموی مادرم میشد

میخوای من باهات بیام🤭🤭🤭🤭

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
همیناروبخودمم میگم ولی نمیتونم بعضی وقتادیگ حالم ازخودم بهم میخوره بااین خجالتی بودنم وقتی میبینم اد ...

منم تقریبا اینطوری بودم،  همین باعث شده میگن فلانی دوس نداره ما دور هم باشیم 

سعی کن غلبه کنی 

چند بار سخته 

بعد خودت خوشت میاد

متاسفانه آدم های خجالتی چون خیلی کم حرفن ،فن بیانشونم خوب نیس،مثلا خودم وقتی یکم با یکی گرم میگیرم ک ...

درسته حرفت و قبول دارم ، ولی نمیشه ک باید از یه جایی با این خجالتی بودن جنگید 

اینطوری خیلی جاها حقتون ضایع میشه 

چطوری تونستی ازخجالتی بودن درای وباهاشون گرم بگیری 

خب من همسرم خودش خیییلی اجتماعی و اهل بگو بخنده و همیشه مجلس و دست میگیره ، من وقتی دیدم اون اینطوریه با خودم گفتم اگه همسرم گوشه گیری و کم حرفی و خجالتی بودن منو ببینه شاید یکم ازم سرد شه 

رو خودم کار کردم ، با خواهر شوهرام درباره مسائل روزمره و اینا صحبت میکردم ، یا هرچیز دیگه ای ، دیگه کم کم عادت کردم برام عادی شد 

الانم هرچی ب مامانم میگم بیانمیادمیگه حالم خوب نیس اخه مادرشوهرخدابیامرزم دخترعموی مادرم میشد

واااای دختر پاشو خودتو جمع کن. فردا میخوای مادر بشی. برو و اینو بدون تو از همه بهتری و الا شوهرت میرفت همونا رو میگرفت😉😉

☀ مشاور اقتصادی و درآمدزایی ☀️ (💎👑)

ببین من اصصصلا خجالتی نیستم.خیلی با بقیه گرم میگیرم.ولی آرزومه مثل تو باشم.به هیچ عنوان خودتو عذاب نده.مطمئن باش کار خوبی کردی یه سال کمتر رفتی خونه مادرشوهرت.اینجوری فقط میگن فلانی خودشو میگیره.ولی اگه مثل من باشی هزار جور حرف دیگه میزنن و اتفاقا بیشتر اذیتت میکنن.همینجوری که هستی عالیه.اصلا هم خودتو اذیت نکن.باور کن اینجوری آدما کمتر بهت آسیب میزنن و بیشنر بهت احترام میذارن و حریم زندگیت در آینده بیشتر حفظ میشه