pari650 مدیر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 47 عنوان حالم خوب نیست | مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 35 پست دوستان کمکم کنیدواقعن حالم الان خوب نیست من ادم خجالتیم وهمیشه ازاین موضوع رنج بردم روم نمیشه حتی جایی برم بدون مادرم ،من یساله عقدکردم ولی هنوزروم نمیشه برم خونه مادرشوهرم همیشه بهانه تراشی کردمووکمتررفتم امروزم خونشون روضس چون مادرشوهرم چن ماهه فوت کرده ولی الان روم نمیشه برم خونشون چون همه فامیلاشونم جمعن یجورای احساس غریبی میکنم انگاری ازمن خوششون نمیادوسردن فامیلاشون بااینکه مادرم میگه اینطورنیست و...حالادارم عذاب میکشم ک این سه روز روضه روچطوربرم لطفن کمکم کنیدخییلیم استرس دارم وموقعی استرس زیادمیکشم فشارعصبی روم واردمیشه😭😭😭چکارکنم 1398/06/16 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_یاس_ عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 967 مشکل نتونستنس اره عزیزم این مشکلهچارشم تلاشه دیگه اصلا نگران هیچی نباش سعی کن میشه مطمئن باش برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
مهربانو8412 عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 867 تو میتونی.بخدا میتونی.به قرآن میتونی.چرا نتونی.چته مگه،کوری کچلی زشتی لالی دور از جون چته مگه.منو عصبی نکن.نگو نمیتونی،ضعیف نباش ضعیف نبااااااااااش
pari650 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 47 ببین من اصصصلا خجالتی نیستم.خیلی با بقیه گرم میگیرم.ولی آرزومه مثل تو باشم.به هیچ عنوان خودتو عذاب ن ... چی بگم😪
pari650 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 47 تو میتونی.بخدا میتونی.به قرآن میتونی.چرا نتونی.چته مگه،کوری کچلی زشتی لالی دور از جون چته مگه.منو عص ... 😅😅😅اینجوری ک تومیگی حتمن میتونم
pari650 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 47 واااای دختر پاشو خودتو جمع کن. فردا میخوای مادر بشی. برو و اینو بدون تو از همه بهتری و الا شوهرت میر ... 😅