2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3203003/ختم-صلوات-به-نیست-حضرت-ابوالفضل-و-ششماههی-کربلا?postId=103929875

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه به این میگن نذر👏🏼 واقعا فلسفه سیب زمینی پخته و ذرت مکزیکی و پیتزا دادن به ملت به مناسبت ...

اگه روز عاشورا و تاسوعا و رشادت های امام حسین و خانوادش  درک بشه واسمون میفهمیم که باید چیزی فراتر از اونی که هرساله تو محرما میبینیم باید عمل کنیم

چقدر فقیر داریم تو کشور؟؟چقدر فرزند محروم از تحصیل،،چقدر خانواده که از فقر و بیکاری داره از هم میپاشه!!!و میلیاردا پول که خرج هییتا میشه هرساله!!!

خوشبحال اونایی که درک میکنن

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
اگه روز عاشورا و تاسوعا و رشادت های امام حسین و خانوادش  درک بشه واسمون میفهمیم که باید چیزی فر ...

واقعا همینو بگو چقدر پول این مداحا به جیب میزنن

البته نه همشونا من شنیدم بعضیا اصلا پول نمیگیرن ولی اون معروفا میلیارد میلیارد

با تازگیا مد شده مداح از عراق و قم میارن مثلا کلاس داره

چه هزینه هایی چقدر موکب چقدر لیوان یکبار مصرف چه ضربه ای به محیط زیست آخرشم میگن تبرکه مگه چیه مگه چند بار تو ساله😑

برای خیلیا کلا این مراسم شده تفریح و سرگرمی کلا عزاداری برای امام حسین و شناخت و درک راه و منش ایشون گم شده بین این تجملات

من عاشق امام حسینما عاشق ولی مطمئنم خودشونم به این همه اسراف راضی نیستن 

🌷
واقعا همینو بگو چقدر پول این مداحا به جیب میزنن البته نه همشونا من شنیدم بعضیا اصلا پول نمیگیرن ولی ...

بله که راضی نیستن

ی شهر کوچیکی رو میشناسم که از رو چشم و هم چشمی هرکوچش ی حسینیه و مسجد ساختن و میلیاردها خرجش میکنن و ب ظاهر عاشق امام حسینند

ولی یه اقایی که بگم خندت مبگیره نماز نمیخونه و انچنان اعتقادی ب این مراسما نداره با پولش ی اپاذتمان هشت واحدی همونجا ساخته و سالی یکبار ب زوجای تازه عروس و داماد رایگان اجاره میده

حاا واقعا کار کدوم قشنگتره؟؟؟کدوم درکشون بیشتره؟؟

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
بله که راضی نیستن ی شهر کوچیکی رو میشناسم که از رو چشم و هم چشمی هرکوچش ی حسینیه و مسجد ساختن و میل ...

تو همه گروهی خوب و بد هست من خودم یه آدم خیلی مذهبی رو می شناسم از خودش می زنه ولی به افراد نیازمند کمک می کنه بدون اینکه کسی بفهمه منم چون اقوام نزدیک هست می شناسم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

میتونی از این ابمیوه پاکتی تک نفره ها بگیری با کیک یزدی یا شیرینی دانمارکی

اخر شب مثلا ساعتای دو و سه ببر تو خیابون به پارک بان ها بده.

من زمستون براشون چایی با شیرینی میبرم

یه شب بری معتاد میشی به این کار. اینقدر که حس خوبی بهت میدن.

برای بهنامم که پیشم نیست یه فاتحه بخونین. ممنونم
میتونی از این ابمیوه پاکتی تک نفره ها بگیری با کیک یزدی یا شیرینی دانمارکی اخر شب مثلا ساعتای دو و ...

وای چه کار خوب و قشنگی چقدر بهشون میچسبه

فکر کن نصف شب تو سرما و تنهایی داری کار میکنی یهو برات چای و شیرینی بیارن😍

🌷
برات صلوات فرستادم عزیزم ایشالا سال دیگه دامنت سبز باشه به حق این شبها

مرسی عزیزم ان شاءالله ....الهی خداهم شمارا به همه ارزوهای دلت برسونه 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
تو همه گروهی خوب و بد هست من خودم یه آدم خیلی مذهبی رو می شناسم از خودش می زنه ولی به افراد نیازمند ...

بله عزیزم ،منکر این نیستم که ادم مذهبی خوب نداریم ولی درکل میگم افرا و تفریط تو ایام محرم بیداد میکنه و میتونه این هزینه ها خرج جاهای دیگه بشه و ب دست و نیازمند اصلیش برسه