2777
2789

نون و ماست 

مامانم می‌ره یه هیئتی میگه یه کاسه ماست میارن 

و به هرکی یه کف دست نون میدن می‌زنن تو ماست و میخورن 

می‌گفت نذرش خیلی هم حاجت میده 😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دو کیلو شکر

یه ذره کم زعفرون دم شده

چند قاشق گلاب

چندقاشق تخم شربتی و آب خنک 

میشه شربت واسه حدود ۵۰تا ۶۰گرمه هوا میچسبه

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
پدرشوهرم پول لوازم التحریر یه سری بچه و یه معلم رو داد که بره حاشیه شهر به مامانا سواد یاد بده

قبول باشه به این میگن نذر👏🏼

واقعا فلسفه سیب زمینی پخته و ذرت مکزیکی و پیتزا دادن به ملت به مناسبت شهید شدن امام حسین به اسم نذری درک نمیکنم

تذری یعنی به برکت اسم امام حسین گره از مشکلی باز شه یا گرسنه ای سیر بشه

🌷

امسال تو مسجد محل ما هرشب بغییر از شام و چایی خیلیا واسه بچه ها نذر خوراکی ولوازم تحریر دارند مثلا دیشب ی خانمی ب همه ی بچه ها یکی یه پاکن و تراش میداد

بنظر من شادی دل بچه ها بیشتر حاجت یده

توی روستا نزدیکی فلاورجان اصفهان رفتیم که رسم داشتن سبزه میاوردن و هرکس حاجت داشت یکی از این سبزه هارو میبرد خونه و اگه تا سال بعذد حاجت روا میشد ب تعدادی که نیت داشت سبزه درست میکرد میاورد

توی روستای خودمون هم روز تاسوعا و عاشورا کسایی که گاو و گوسفند دارند شیر حاصل از اونهارو همشو باید بدن ب حسینیه روستا و اعتقاد دارند نباید تو این دوتا روز شیر رو واسه خودشون نگه دارند و شیر گاو و گوسفندشون مال امام حسینه باید خرج هیت امام حسین بشه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

نذری الان هر چی بخوای بدی هزینه داره عزیزم سعی کن نذر فرهنگی یا معنوی کنی مثلا اگه تو رشته خاصی توانایی داری به بقیه رایگان آموزش بده یا مثلا تو مسجد تو پذیرایی از عذادارا کمک کن

اینجا اصفهان است مهد دوغ و گوشفیل😁البته یه ساله فقط دوغ میدن گوشفیل دیگه نمیدن

من دوغ و گوشفیلای اصفهان خوردم عالیه

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

دوغ

فلافل

وای اینارو پارسال خوردم خیلییی چسبید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

قمم خیلی فلافل وسیب زمینی ترشی میدن چن سال پیش نسکافه میدادن  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی