2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان اینجوریم هیچ جوره هم کم نمیشه 

الهی عزیزم میدونم چی میکشی 😔سبزی شنبلیله رو هم خشک کن بعد دم کن با نبات بخور ببین تاثیر داره اگه داشت ازین به بعد بخور موقع پریودیت دیگه دفع بعدش درد نداری یاهم برو شیاف بگیری بزار شاید تاثیر داشت اخه خیلی سخته 

عزیز من نمیدونم کار درستیه یا نه ولی من همیشه درد پریودم زیاده میرم حموم اب داغ باز میکنم زیرش میشین ...

من دیشب تا متوجه شدم پریود شدم رفتم حموم الآنم خونریزیم ببخشیدا در حد لکه شده چکار کنم عزیزم؟

من دیشب تا متوجه شدم پریود شدم رفتم حموم الآنم خونریزیم ببخشیدا در حد لکه شده چکار کنم عزیزم؟

گلم ربطی به حموم نداره به نظرم چون من تو پریودی چه اولش چه وسطش میرم ...شما توالت هم بری اب میخوره دیگه پس از اون نیست....ولی یکم اویشن دم کن دم که کشید با نبات و زعفران بخور تا باز شه

گلم ربطی به حموم نداره به نظرم چون من تو پریودی چه اولش چه وسطش میرم ...شما توالت هم بری اب میخوره د ...

من هر وقت میروم حموم خونریزیم یا کم میشه یا قطع میشه  دیشبم گفتم تا شروع نشده تمیز بشم باشه عزیزم مرسی از راهنمایی تون حتمآ این کار رو می کنم

مفنامیک بخور خونریزی رو کم میکنه ب نطرم

قبل پریودی کلا سردی جات نخور 

توهمون دوران خونریزی هم سردی نخور 

گرمی بخور

میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.