2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی کمککککککک

132 بازدید | 16 پست

تاریخ زایمانم انشالله سه عفته دیگست موندم برم بیمارستان بنت الهدی یاامام حسین

دکترخودم زهرا زارع هست که بنت الهدی کار میکنه برا طبیعی بادفتزچه۳۵۰۰هست امام حسین طبیعی۱۳۰۰

کمکم کنیددددددد؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بنت الهدی بودم عاااالیه اما چون زایمانت طبیعیه زیاد مهم نیس بیمارستان برو همون امام حسین هزینه ش کمتره جراحی نداری که نگران باشی طبیعی خوبه .موسی بن جعفرم واسه طبیعی خوبه ۱۷ شهریورم خوبه اگه بیمه ای رایگانه 

من بنت الهدی بودم عاااالیه اما چون زایمانت طبیعیه زیاد مهم نیس بیمارستان برو همون امام حسین هزینه ش ...

از چ‌لحاظ عالیه؟شما سز بودی یاطبیغی؟ هزینش چقد شد؟

کادر پرسنل رسیدگی میکردن؟؟؟؟بعدش تروتمیزبود؟؟؟

آره خوب بود من سزارین بودم ولی طبیعی ها دو هم میدیم خیلی نگران حال بچه و مادر بودن مدام چک میکردن من خودم حالت اورژانس داشتم و حال خودم و بچه بد بود ولی رسیدگیشون خوب بود خواهرم بنت الهدا سزارین کرد اتاق خصوصی داشت خیلی راضی بود

اخه میگن تازگیا زیاد رسیدگی نمیکنن

نه عزیزم این چه حرفی الان هنوزم عالی 😶من خودم دانشجو انصرافی پزشکی ام و خیلی از دوستام که الان پرستار یا .. هستن اونجا هستند عالی هنوز چون رییس بیمارستان از نمایندگان مجلس بهترین امکانات داره و رتبه رو داره امسال رتبه اول تو بیمارستان ها داشت😊و همسرم پزشک اون بیمارستان و میگه جزو بیمارستان هایی که هنوزم بیهوشی های امریکایی داره

به کثیف بودن بخاطر عشق اعتقاد داری؟؟
از چ‌لحاظ عالیه؟شما سز بودی یاطبیغی؟ هزینش چقد شد؟

من سزارین بودم پرستارا مراقبت بعد عملشون حرف نداشت البته مال ۶ سال پیشه 

اما طبیعی خواهرم موسی بن جعفر بود خیلی خوب بود خودمم یه عمل داشتم اخیرا ۱۷ شهریور اونم خیلی خوب بود 

سزارین بیمارستان مهمه اما طبیعی نه