بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من بنت الهدی بودم عاااالیه اما چون زایمانت طبیعیه زیاد مهم نیس بیمارستان برو همون امام حسین هزینه ش کمتره جراحی نداری که نگران باشی طبیعی خوبه .موسی بن جعفرم واسه طبیعی خوبه ۱۷ شهریورم خوبه اگه بیمه ای رایگانه
آره خوب بود من سزارین بودم ولی طبیعی ها دو هم میدیم خیلی نگران حال بچه و مادر بودن مدام چک میکردن من خودم حالت اورژانس داشتم و حال خودم و بچه بد بود ولی رسیدگیشون خوب بود خواهرم بنت الهدا سزارین کرد اتاق خصوصی داشت خیلی راضی بود
نه عزیزم این چه حرفی الان هنوزم عالی 😶من خودم دانشجو انصرافی پزشکی ام و خیلی از دوستام که الان پرستار یا .. هستن اونجا هستند عالی هنوز چون رییس بیمارستان از نمایندگان مجلس بهترین امکانات داره و رتبه رو داره امسال رتبه اول تو بیمارستان ها داشت😊و همسرم پزشک اون بیمارستان و میگه جزو بیمارستان هایی که هنوزم بیهوشی های امریکایی داره