2777
2789
عنوان

لج بازی های خواهرزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 35 پست

بچه های الان خیلی باهوشن اینم بچه اول سه سالش شده یکی اومده مامانشو ازش گرفته و پنج سالگی ی نفر دیگه اومده و توجه مادر ب خیال اینکه بزرگ شده نسبت ب بچه اول کم شده و کودک کمبودها رو ب صورت لجاجت داره نشون میده ....

من بچه اولم20 ماهو نیم بود دومی ب دنیا اومد باورش سخت بود بچم از این رو ب اون رو شد اولین کاری ک کردم بچه رو گذاشتم زمین و پسرمو بغل کردم با بخیه های سزارین نشستم باهاش ماشین بازی کردم همین الانشم بچه تا پنج شش ماه ب شیر احتیاج داره زیاد متوجه نیست پس همهمحبتمو جمع کردم برای بزرگه بیشار از قبل بهش محبت میکنم تازه تازه داره ارووم میشه و ب بچه کوچیکه میگه داداش و بوسش میکنه...دیشب کوچیکه رو پام بود بزرگه نمیهابید گرفتم بغلم سرشو گذاشتم رو شونم براش لالایی خوندم خابید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکم روانشناسی کودک میدونم 

کودک اول همیشه خودشو مظلوم و ستم ‌دیده میدونه چون بعد از خودش بچه یا بچه های دیگه هست پس درصدد اینه که توجه بهش بشه و تایید بگیره 

دومی همه چی واسش نرمال تره به نسبت اولی و تو پذیرش بچه بعدی راحت‌تر 

سومی که هم ته تغاری خونس مرکز کل توجهات و چون الان فرزند سوم خواهرتون دختر هست توجه بیشتری دریافت کرده و برای تثبیت توجه یا زیادتر بودنش رفتارای تایید شده در فرزند اول رو انجام میده 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
حتی به اون که اذیت میکنه خیلی بیشتر توجه میکنه . فکر کن وسایل خوب برای اونه همیشه 

عهه

ب خواهرت بگو ازش تعریف کنه  یا اگه کار خوبی انجام میده براش کادو بگیره ک عادت بشه براش

من یکم روانشناسی کودک میدونم  کودک اول همیشه خودشو مظلوم و ستم ‌دیده میدونه چون بعد از خودش بچ ...

البته اینا مادربزرگ پدریشون . یه سری خصلتای لج بازیه و یه دنده ای هم داره . ما به خواهرم میگیم از بچه های تو فقط پسر وسطی  به خودمون رفته  .  ما اگر اینطور لجبازی میکردیم  مامان هیچکدوممونو نمیزایید 

عهه ب خواهرت بگو ازش تعریف کنه  یا اگه کار خوبی انجام میده براش کادو بگیره ک عادت بشه ...

ای خواهر ..... وقتی این بدنیا اومد تازمانیکه بچه دوم خواهرم بدنیا اومد 10 میلیون اسباب بازی خریدن . بماند که اطرافیان هم واسش میخریدن . الانم همینطوره 

ای خواهر ..... وقتی این بدنیا اومد تازمانیکه بچه دوم خواهرم بدنیا اومد 10 میلیون اسباب بازی خریدن . ...

نهه منظورم اینه واسش ی ماشین بگیرین بگین واسه خاطر فلان کار خوبته

بچه دو تا هشت ساله تو دورانی هست که بهش میگن دوران اوج لجبازی باید ببینی بچه با اراده و قاطعیه یا لجباز شما اول باید بدونی به چه رفتاری میگی لجبازی؟

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
بچه دو تا هشت ساله تو دورانی هست که بهش میگن دوران اوج لجبازی باید ببینی بچه با اراده و قاطعیه یا لج ...

نه قاطع نیست لج بازه . راستش من فکر میکنم . تربیتش یخورده مشکل داره . مثلا تحت هیچ شرایطی خواهر و برادرش نباید دست به وسایلش بزنن . اگه بزنن باهم درگیر میشن 

نه قاطع نیست لج بازه . راستش من فکر میکنم . تربیتش یخورده مشکل داره . مثلا تحت هیچ شرایطی خواهر و بر ...

خوب حق داره دیکه.وسایلشه نمیخواد کسی دست بزنه.همسن دختر منه.ماشالا خواهرت چه عجله ای هم داشته.گناه داره طفلک بچه.تو سنی که باید همه محبت پدرمادر براش باشه دوتا رقیب اوردن براش

البته اینا مادربزرگ پدریشون . یه سری خصلتای لج بازیه و یه دنده ای هم داره . ما به خواهرم میگیم از بچ ...

عزیزدلم تو رفتار بچه خیلی چیزا تاثیر گذاره 

قطعا بچه های الان مثل زمان ما نیستن 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍