سلام دوستان . خواهرم 30 سالشه تقریبا 3 بچه داره دوتاپسر 8 ساله و 5 ساله یه دختر 3 ساله . پسر اولش تحت هیچ شرایطی حاضر نیست با این خواهر برادرش کنار بیاد . به شدت پسر لجباز و یه دنده ای هست . ما حس میکنیم که دختر خواهرمم اخلاقش شباهت زیادی به برادر بزرگش داره . برادر کوچکتر به شدت آروم هست . اما خوب احتمالا داره رفتارای برادر بزرگترشو کپی برداری میکنه چون چنتا از حرکتاشو دیدیم .لطفا راهنماییمون کنین . طفلی خواهرم خیلی اذیته
سلام گاهی توجه بیش از حد به بچه ها اونهارو خودخواه و لجباز بار میاره. خواهرت هم همش از ترس اینکه بچه اش حسادت نکته انواع و اقسام توجه ها رو بهش کرده.. به نظرم خواهرت باید رو رفتارش تجدید نظر کنه. همیشه حق رو به اون نده موقع دعوا و بحث.. ازش بخواد گله و شکایت نکنه.. موقع بد رفتاری و جیغ و داد کردن بهش بی تفاوت باشه. اگه کوچکتر هارو اذیت کرد بی دلیل باید 8 دقیقه تو اتاقش تنها بمونه و یا اینکه اگر رفتاری که درست نبود انجام بده از جیزی که دوست داره محروم میشه مثل پارک یا تماشای تلویزیون.. دختر من هم همینطوره دارم روش کار میکنم
والا دختر من کسی دست به وسایلش بزنه ناراحت میشه.بعدم وقتایی که بااخم و دعوا چیزی بش میگیم ناراحت میشه و قهر میکنه یا لج میکنه.فقط شوخی و محبت و احترام.اونوقت انقدر دختر خوبی میشه که حد نداره
نه قاطع نیست لج بازه . راستش من فکر میکنم . تربیتش یخورده مشکل داره . مثلا تحت هیچ شرایطی خواهر و بر ...
خوب این کاملا طبیعیه بچه بعد دو سالگی مفهوم مالکیتو متوجه میشن خواهشا انگ بچه لجباز یا به کی رفته اینطور شده بهش نزنید اینطور بچه ها بچه های قاطعی هستن فقط نوع رفتار باهاشون درست نیست باعث میشه این رفتار لجبازی توش نهادینه بشه با بچه هاتون حرف بزنین دوست باشین براشون تخته آفرین و بدآفرین درست کنید آخر روز آفرین که بیشتر شد یه جایزه ساده مثل پاستیل یا یه بازی دلخواهشو وعده بدید به بچه بزرگ حق انتخاب بدین مثلا بگین انتخاب با خودته میخوای اسباب بازیتو بدی یا نه بگه نه به برادر کوچیکش بگید فلانی نمیخواد بده مال خودشه باید ازش اجازه بگیری اونوقت مطمئن میشه اولویت با وسایل خودش اول خودشه،هر چیزی که بهش میگین علتش و توضیح بدین به نظرت فک نمیکنی دست بزنی دستت زخم میشه، بکن نکن زیادی بچه رو لجباز میکنه قوانین پادگانی تو خونه راه نندازین با بچه ها دوست باشین بغلش بگیرید صبح و شب بهش بگید که چرا دوستش دارید و همینطور تو تنبیهاتون اگه کاری رو که به خودش یا بقیه صدمه میزنه.، قاطع و مهربون باشین بگین برو تو اتاقت تا بدونی این چه کار اشتباهیه هر چی گریه کرد واکنش نشون ندین هر وقت گریش تموم شد بغلش بگیرین بگین من دوستت دارم فقط میخوام خودتو یا بقیرو اذیت نکنی مطالب خیلی زیاد ن با یکی دو جلسه مشاوره و دو روز تحمل درست نمیشه روند کنترل به مرور انجام میشه، طولانی شد شرمنده ولی منم یه پسر دارم که همینطوری بود الان ۴ سالشه و همه انگای مختلف بهش میزدن ولی الان با برادر ۴ ماهش طوری برخورد میکنه که همه دهنشون باز مونده بچه زیاد آوردن اصلا و ابدا بد نیست ولی وقتی اصول تربیتشو رعایت نکنیم یه دونه هم زیاده چون من به این ایمان دارم که هر بچه ای یه معجزست باید قدرش و دونست
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱