2777
2789

جوش نزن

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از ریفلاکسه باید اونو کنترل کنی.میتونی شربتشو بگیری صب قبل صبونه و شب قبل خواب بخوری.چیزای اسیدی ...

احتمالا از اینه ها باز مطمئن نیستم.اما از ریفلاکس هم میتونه قلب دردکنه ینی دراصل معده دردمیکنه میزنه قلب دردشو

پس از ریفلاکسه باید اونو کنترل کنی.میتونی شربتشو بگیری صب قبل صبونه و شب قبل خواب بخوری.چیزای اسیدی ...

قرص برا ريفلاكس معده ام ميخورم يعنى ريفلاكس ميتونه باعث تير كشيدن قلب بشه؟

دکتر برو،استرستو کنترل کن،بعد غذا تا دوساعت دراز نکش

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
واسه دوستمم اینطور بود دکتر گفت مشکل قلبی نداره اما قرص داد موقع درد بخوره.البته اون مشکل معده اینا ...

من هم زخم معده دارم هم ريفلاكس معده منم رفتم دكتر گفت قلب نيس ولى بازم ميترسم