2777
2789
فرنی اصن دوس نداره. حریره دادم صورتش ریخت بیرون گفتن حساسیت داره. سوپشو شرو کردم

پس اگ حریره حساسیت داره کلا نده سوپش ازچیزای ساده شرو کن نک زیریک سال نریز غذاش میکس کن بده میتونی بعد ها هم بهش برنج وازشب قبل خیس کنی فرداش بزاری بپزه مثل شل زرد بعد یه پیمانه شیرخشک بریزی توش ویه نصف موزم رنده کنی توش بهش بدی برای وزنش عالیه

عزیزم گوجه نخور خودت ، نعناهم همینطور

مرکبات هم همچنین

حرکتش میدی جلو عقبی و بالا پایینی نکن

فقط چپ و راست مث رو پا گذاشتن و تکون دادن

تشک با زاویه ۳۰ درجه 

من همینارو فقط میدونم 

کوچولوی منم رفلاکس داره ، همینارو رعایت میکنم 

نبات هم خوبه تو شیرخشک اگه میخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرنی اصن دوس نداره. حریره دادم صورتش ریخت بیرون گفتن حساسیت داره. سوپشو شرو کردم

خب پس پوره 4 یا 5 نده بادوم داره کره رو هم اول به لپش بمال قرمز نشد به لبش اگه قرمز نشد یا جوش نزه یک ذره نک قاشق بزار دهنش و تا یک هفته اگه حساسیت ندیدی بهش میتونی بدی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

فرنی نمیخوره برنجو یا اردشو تو سوپش بریز اگه دوست نداشت یکم لیمو بچلون من فرنیو با اب لیمو و یک ذره خیلیییی کم نمک میدادم میخورد

میدونم نمک بده اما خب جور دیگه نه سوپ میخورد نه فرنی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
خودم رژیمم شدید

بیشتر این رفلاکس از حساسیتشه حتما تا 11 ماه سوپ ساده بده فقط چیزی اضافه نکن بعد 11 ماهگی هر ماده اضافه کردی دو هفته صبر کن ببینی چجوریه دونه نزد بعدی

دختر من حساسیت داشت خیلی سخته نه زیاد میخورن نه وزن میگیرن اما بعد دو سال تند تند میخورن و بزرگ میشن اصلا و ابدا نگران نباش عزیزم

عه.... بدم کاش اینطوری؟ نی نی شما رفلاکس داشت؟ کی تموم میشه؟؟؟

رفلاکس یک سالگی

حساسیت از یک سالو 8-9 ماه کم کم رژیمو باز کردم

مثلا ماست دو سالگی بستنی 20 ماهگی و شیر 2.5 سالگی و... هر کدومو اول رو لپ بعد لب بعد دهان تست کردم

حدود 3 سال همه چی میخورن دیگه

ادویه نده عطر نزن تو زمستون بخور روشن نکن چیزای الرژی زا نخور رعایت کنی زود خوب میشن

رفلاکس یک سالگی حساسیت از یک سالو 8-9 ماه کم کم رژیمو باز کردم مثلا ماست دو سالگی بستنی 20 ماهگی و ...

هش غر میزه...

اسایش ندارم

همه دکتری بردم

دارو امپرازول بهش نساخت

راینیتیدین بهش میدم.۲ساعت بهتره و میخابه

وگرنه دوباااار😢

جدی؟!؟؟!!؟ خدا کنههههه...من ک دق کردم دیگ...

نه بابا نگران نباش من انقدر گریه میکردم به زور میرسوندمش به روی نمودار لاغررررر بد غذا وای نگم برات

اما الان خوش اشتهاست و خوبیش اینه اتاشغال دوست نداره مثلا پفک بستنی چون نمیدادم عادت نکرده فقط غذای مقوی میخوره

نگران نباش اصلا خوب میشن خس خس و حساسیت تنفسی و... هم بعد دو سال خیلی بهتر میشه