2777
2789
هش غر میزه... اسایش ندارم همه دکتری بردم دارو امپرازول بهش نساخت راینیتیدین بهش میدم.۲ساعت بهتره ...

رو سطح شیبدار بخوابون بعد از ظهرا تو کریر بخوابه شبام یک بالشت بزرگ بردار از با سن به بالا روی اون بخوابه نشد تو کریرش بخوابون باید سرشون خیلی بالا باشه

غذا خور بشه رفلاکس خیلی خیلی کم میشه بتونه بشینه خیلی کمتر

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو سطح شیبدار بخوابون بعد از ظهرا تو کریر بخوابه شبام یک بالشت بزرگ بردار از با سن به بالا روی اون ب ...

این کار هارو میکنم.خیلی وقته.

ولی داره بدتر میشه انگار.

سرفهای بدی میکنه.

بلندش میکنم اسید میاد بالا

دعا کن برام فقط... بریدم دیگ

عزیزززززم خوب میشه به خدا عالی میشه من جلو چشممه دیگه دختر من همشم مریض بود الان خدارو شکر خوبه قدو وزنشم از همه هم سالاش بالا تره

اهان من از 9 ماه اب استخون دادم استخون گوسفندو تو زودپز ساعتها میپختم بعد فریز میکردم این اب قلمو تو غذا هاش میریختم که جبران بشه از پای مرغ تو 9 ماه شروع کن بعد اب قلم

استخوناش محکم میشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
از الان تو سوپش میریزم. ولی ریزه میزه اس داره چی بهش دادین؟

به دختر من امپرازول ساخت راینیتیدین نساخت الان فکنم دارو های بهترم هست

خوب میشه رشد میکنه بعدهاش از الانش مهمتره

عکسش تو پیجم تو امضام هست برو ببینش

فکرای بدم نکن تو یک مادر خوبی و بهترین کارارو برای بچت میکنی بقیشو بسپار به خدا

این کار هارو میکنم.خیلی وقته. ولی داره بدتر میشه انگار. سرفهای بدی میکنه. بلندش میکنم اسید میاد ب ...

ببین من پسرمو بردم پیش دکتر مقدادی گفت ب خاطر رفلاکس در معرض آسم قرار گزفته هی سرفه نیکرد

دلروهای مختلفی داد واکسن برای سینه پهلو هم داد

الان۴ ماه۲۰روزشه

غذاشم شرو کردم

سلام‌ خانوم‌ خوبین ببخشید دخترتون بهتر شده آخر چه غذاهایی براش خوب بود؟

سلام.

خدارو شکر بهتره

سایمیتیدین خورد تا ۹تمام.لبنیات و مواد الرژی زا رو خودم حذف کردم.بازم بدنش پراز کهیر میشد.مرحله اخر گوشت گوشفندی رو حذف کردم.ک دیگ الان خدارو شکر نه کهیر میزنه ن رفلاکس داره.

ولی خب هم خودش هم خودم باید تو رژیم باشیم همچنان.

خیلی سخته مطلقا از غذای سفره نمیتونه بچشه ویا چیزای دیگ.

چون تو کیک ها و بیستکوییت ها شیر خشک داره.حتی بیستکوییت مادر...

ولی خب عوضش الان اروومه مشکل گوارشی هم نداره خدارو شکر

جدی؟!؟؟!!؟ خدا کنههههه...من ک دق کردم دیگ...

سلام خانمی رفلاکس دخترتون کی خوب شد؟ غذای کمکی چیابهش میدادید؟ خواهش میکنم کمکم کنیدپسرم خیییییییییلی بالامیاره حتی غذاهم 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی