2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی غذایی نداده ک بهتر بشن؟؟؟

چند وقتشه؟

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

از اب برنج شروع کن بعد فرنی و بعد حریره و بعد سوپ ساده همین رژیمو تا 11 ماهگی حفظ کن بعد کم کم نون و ... بده

دارو حتماااا بده

اب فراوون بده فرنی یبوست میاره

کدو زمستونی یا همون کدو تنبل یا تو سوپش بریز یا پوره کن تا یبوست نیاره

خیلی زیاد غذا نده

شیر خودتو میخوره؟

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بچه ت چندماهشه؟؟

دختر من ۳/۵ ماهشه خیلی بد شیر میخوره به زور بهش میدم

بردمش دکتر شیر خشکش و عوض کرد که بهش نساخت همون قبلی و دادم 

بهم گفت ۱ کیلو وزنش کمه گفت پایان چهار ماهگی براش سرلاک برنج شروع کن

منم دخترم رفلاکسی ۴ماهش ک تموم شد دکترش گفت غذای کمکی وشروکنم ک شروکردم 

۱هفته فرنی دادم الانم دارم حریره میدم هفته ی دیگ سوپ میرم تو فرنی وحریره اشم با شیردرست نمیکنم فقط با اب جوش میدرستم

منم دخترم رفلاکسی ۴ماهش ک تموم شد دکترش گفت غذای کمکی وشروکنم ک شروکردم  ۱هفته فرنی دادم الانم ...

فرنی اصن دوس نداره.

حریره دادم صورتش ریخت بیرون گفتن حساسیت داره.

سوپشو شرو کردم

۵ماه۲۰روز بله

ازروزی یه قاشق شروع کن بعد بیشترش کن مثلا صبح یه قاشق 

فرداش صبح وژهریه قاشق همینجوری بعد به تدریج فرنی رو علیظ ترش کن

بعد کم کم به همین منوال حریره رو شروع کن توفرنی و حریره اش هم یکم روعن زیتون یا کره بریز 

اب جوش سردشده هم یادت نره کم کم بهش بدی تشنه اش نشه

اوم دیک اینکه تواینستا پره ازپیج هایی کبرای بچه هاس بگرد ببینمن ازاون پیج ها کمک میگیرم

بچه ت چندماهشه؟؟ دختر من ۳/۵ ماهشه خیلی بد شیر میخوره به زور بهش میدم بردمش دکتر شیر خشکش و ع ...

سرلاک برنج یه بویی میده.

دختر منم نمیخوره.

حواسش نباشه بریزم دهنش عوق میزنه

سرلاکم سرلاک پوره 4 و 5 خوبه چون همون حریرست با و بدون شیر ساده ساده

کم کم معدش رشت میکنه بهتر میشه

این رژیمی بود که دکتر دختر من داد بهم 

سوپم ماهیچه عدس هویج برنج بودبا شوید و گیشنیز تازه سیب زمینیم میشه بریزی فقط تو سوپ سیبزمینی باشه زودی فاسد میشه میشه جدا بپزی تو هر وعده یکم اضافه کنی به سوپ

زره تخم مرغم از یک نخود شروع کن کم کم زیادش میکنی سفیده پرتقال اجیلها عسل تا یک سال ممنوعه

اون سبزی که تو اش میریزیم چی بود اهان اسفناجم برای بعد یک ساله

اگه الرژی نداره کره هم تو غذاش کمی بزن زیاد بزنی سنگین میشه معدش

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design