2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قانون کلاهبرداریه نقل نگیرید حوصله بحث و توضیح ندارم :|

اصلا نیست 

من روز به روز دارم نتیجه میگیرم 

من یکی پولی نیست کانالم تازه فایل های پولی رو هم رایگان میذارم، یکی کلاهبرداریشو این وسط مشخص کنه

گاهی اوقات فشار زندگی انقد زیاد میشه که دوست داری فریاد بزنی، گریه کنی، خدا خدا کنی.

فایده نداره...!

قانون جذب چیز دیگه ای میگه:

تو باید حالت خوب باشه تا بتونی اتفاقهای خوب رو به سمتت جذب کنی.

گاهی باید تو اوج فشار بیخیال بشی، خودتو رها کنی، فارغ از تمام دغدغه ها!! تا بتونی خودتو واسه دقایقی؛ ساعتی مهمون کنی به شادی و خنده تا اتفاقات خوب رو جذب کنی.

یادت نره صرفا با شاد بودن هم اتفاقی نمیفته. باید در عین شاد بودن هم صبور باشی هم پرتلاش

اصلا نیست  من روز به روز دارم نتیجه میگیرم  من یکی پولی نیست کانالم تازه فایل های پولی ر ...

کلاه بردار وطنی که زیاد هست ولی این کلاه برداری اول از آمریکا شروع شد , فکر میکنم در دهه 80 میلادی با این چرندیات شروع به فروش کتاب و فیلم و خالی کردن جیب مردم کردن