2777
2789
این 15 نامه باید عینا مثل هم باشه؟

میتونه باشع میتونی هم هر نامه رو به یه فرشته بدی فقط میگن نباید روزای قمر در عقرب باشه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی جیب مردم و خالی نمیکنم یه کانال زدم از چیزایی که خودم نتیجه گرفتم

شما هیچ نتیجه ای نگرفتی و هر نتیجه ای که گرفتی در اثر تلاش خودت بوده و مثبت اندیشیت که اینها هیچ ربطی به قانون جذب نداره . توهم نزنید لطفا

شما هیچ نتیجه ای نگرفتی و هر نتیجه ای که گرفتی در اثر تلاش خودت بوده و مثبت اندیشیت که اینها هیچ ربط ...

باشه حرف شما درست این قانون وجود نداره که داره چون سوره ی حمد خودش قانون جذبه وتمامی ائمه میگن دعا با دید مثبت انجام بشه .ولی سوالم اینه اگه این قانون وجود نداشاه باشه همین که ادم حس خوب داشته باشه واز هرچیز کوچیکی احساس خوشحالی و رضایت کنه بده؟قانون جذب در واقع همون ایمانه به خداست که میگی من مطمینم هرچی از خدا بخوام بهم میده ولی چون اصولا مردم نسبت به مسائل دینی واکنش نشون میدن به همین دلیل اینجوری وبا این اسم مطرح شده

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
باشه حرف شما درست این قانون وجود نداره که داره چون سوره ی حمد خودش قانون جذبه وتمامی ائمه میگن دعا ب ...

خوب الان بحث اینه که اینها اصلا ربطی به قانون جذب نداره . عزیزم اصلا مثبت اندیشی , تفکر مثبت و خوشبینی یک چیزه , قانون جذب یک چیزه دیگه .

90 درصد همین خانم های نی نی سایتی که دنبال این قانون هستن , حتی نمیدونن قانون جذب یعنی چی !

من فقط یه توضیح میدم اگه همیشه شکرگذار خدا باشیم و حالمونو خوب نگه داریم و مطمئن باشیم همچی درنهایت خیره و به نفعمونه

میدونم خیلی سخته وسط یه شرایط سخت تو زندگیمون مثبت فکر کنیم و سعی کنیم شاد باشیم ولی باید مطمئن باشیم همچی درست میشه و دلمون آروم باشه 

یعنی باورمون خیلی خیلی قوی باشه و اصلا هیچ شک و تردیدی تو دلمون نیاریم که خداوند بهترینهارو برامون پیش میاره حالا این اسمش میتونه هم قانون جذب باشه هم توکل 

.
خوب الان بحث اینه که اینها اصلا ربطی به قانون جذب نداره . عزیزم اصلا مثبت اندیشی , تفکر مثبت و خوشبی ...

انتخاب کورکورانه کلا اشتباهه چه به نفع ادم باشه چه به ضرر ولی قانون جذب وجود داره که در قران اومده ولی بنظرم این اسم اشتباهه وقانون شکرگزاری اگه بگیم خیلی بهتده.شکر نعمت نعمت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند.این یه ضرب المثل قدیمی وتکراریه ولی بنظر من اگه این یه مورد رو استفاده کنیم کافیه واسم قانون جذب اشتباهه از نظر من

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
شما هیچ نتیجه ای نگرفتی و هر نتیجه ای که گرفتی در اثر تلاش خودت بوده و مثبت اندیشیت که اینها هیچ ربط ...

اتفاقا هیچ تلاشی نکردم .توهم هم نزدم ، وقتی از یه چیزی اطلاع نداری لطفا نگو

من یه زن خونه دارم، وقتی تو خونه نشستم و اون چیزی که تو فکرم بود کمتر از ده دقیقه جذب کردم، 

تلاشم کجا بود

شوهرم اصلا خبر نداشت پسرم مریضه چون خونه نبود

خودم خیلی وقته پام درد میکرد، اصلا حرف دکتر رفتن بین نبود

صبحی که پسرم بلند شد گفت سرم گیج میره گفتم بابات میدونست میبرد دکتر حالا که نمیدونه من میبرمت، ولی اگه میدونست میبرد، داشتم دنبال دفترچه ش میگشتم، طبق تمرین های امیرشریفی هم حس خودمو خوب کرده بودم همون لحظه چون در حال انجام تمرین ها بودم 

همون لحظه دنبال دفترچه بودم همسرم زنگ زد 

خودش ، به جان به هام خودش گفت اماده شو ببینم این دکتر دوستم از هند برگشته بریم پیشش واسه دردات، 

من اینو جذب کردم، چقدرم ذوق کردم، دفترچه پسرمم برداشتم با شوهرم رفتیم دکتر

شاید این از نظر تو فقط شانسی بوده، ولی من داشتم تمرین میکردم جذب کنم که شد، به هیچ وجه هم به من یکی نمیتونی بقبولونی که الکیه، چون من یقین کامل دارم ،این یکی از جذب هام بود، اگه میشد ویس بذارم اینجا خیلی هاشو میگفتم