یه عمویی دارم رفته ۲۵۰میلیون داده دست یکی و ازش یه چک گرفته حالا رفته بانک چکو نقد کنه دیده هیچی تو حسابش نیست عموم خیلی ساده ش به راحتی به ادما اعتماد میکنه ازم کمک خواسته اما من نمیدونم چیکار کنم اون ادم هم جوابشو نمیده عموم میخواست بعد سالها با اون پول خونه بخره گول خورده حالا میخواد طرفو پیدا کنه پلیس فتا میتونه کمک کنه که جاشو از طریق شمارش پیداکنن؟
اخه به عموی عزیزت بگو تو سرت جای مغز چیه ببخش استاتر اخه 250 داده به چه دلیل؟به هر روشی بخوای شکایت ...
کلا از اول زندگیش همین بوده زنم داره الان هردو باهم بی عقلن هرچی طلا داشتن فروختن بعد به مدت پولشونو از سپرده برداشتن این ادمم به ترفند دوست مهربون خامش کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم
رو چه حساب پول نقد و داده ک گرفته؟؟چک و برگشت بزنه خب
رو حساب بی عقلی خودش و زرنگی طرف، گفت برگشت ردم از شماره خودش زنگ زد طرف جواب نداده از شماره دیگه زنگ زده برداشته حالا میگه استرس دارم نکنه کلا از ایران بره دیگه دستم بهش نرسه
نمیدونم شما باید با یه مامور برین بگیرینش هر جا براتون راحت تره اقدام کنین
هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم