سلام دوستان بازم منم دیگه ببخشید😂 شوهرم خشک و جدی بود. قرار بود راهکارای شما رو روش پیاده کنم .بیام نتیجه رو بگم.تو همون تاپیکام ادامه رو گذاشتم بچه ها گفتن ما ندیدم برا همین دوباره تاپیک زدم. کل ماجرا تو تاپیکای قبل هست 🌹🌹
ببخشید اگه طولانیه خواستم با جزییات باشه
یکی از بچه ها بهم گفت فک کنم تو و شوهرت شبیه همین.این حرفش باعث شد تصمیم بگیرم حداقل دیشب کارایی که می خوام بکنم مخلوطی از ایده های شما و علایق خودم باشه(یعنی راهکارای شما به سبک خودم)
شوهرم این دفعه قبل از ۱۲ شب اومد خونه.چون گفتین گونشو بوس کن رفتم جلو . ولی چون قرار بود به سبک منم باشه، آخر دستشو گرفتم تو دستم یه دستمم گذاشتم رو شونش. هیچی دیگه یه خورده شوک زده نگاه کرد و سلام کرد😶.
برای برنامه امشب گفتم فیلم ببینیم. بچه ها گفتن فیلم عاشقانه بزار، یاد بگیره ازش.ولی چون چند شب پیش با یه فیلم عشقی آمریکایی شروع کردم و بعد30min دیگه پاشد😐،گفتم یه ژانر دیگه رو امتحان کنم. برای خیلی از بچه ها چندتا عکس از شخصیت یه فیلم خارجی دادم که کل فامیل من اون میگن شبیه شوهرمه،خیلییی شبیه ها(البته خود شوهرم در جریان نیست)(بخدا شوهرمو بالا نمی برم. طرف تو فیلم نه خوش تیپ و خوش قیافست نه پولدار،نه هیچی😐😅)کلا از شوهرم عکس که ندارم.اگه یه نفر نزدیک بهم بگه شوهرت چه شکلیه این عکسو نشونش میدم😂😂 حتی سابقه داشته با همین عکس شناسایی شم کردن😅😅😶.
من این فیلمو تو گوشیم داشتم که اسمش یه عدد سیو شده بود.تا حالا هم ندیده بودمش ( از دوستم گرفتم ببینما.ولی کلا دیدن فیلمو پشت گوش میندازم😂) گفتم اینو بزارم شاید دیدن یکی شبیه خودش باحال باشه😐(می دونستم یارو تو فیلم آدم میکشه ولی خب فیلمه دیگه. دروغ چرا فیلم دیگه ای به ذهنم نرسید دانلود کنم😅🌹)
سرشام گفتم فلانی فیلم ببینیم؟یه ذره نگا کرد گفت خب ببینیم .گفتم تا حالا ندیدما. برگشت گفت موردی نداره. با هم می بینیم😶(حالا من خیلی راجع به مورد دار نبودنش مطمئن نبودما😰)گفتم فک کنم جناییه برگشت گفت خیلیم عالی🤐فیلمو از گوشی با OTGریختم فلش.رفتم جلوش نشستم . میدونم گفتین کنارش بشین ولی می خواستم این دفعه واکنشاش به صحنه ها رو رصد کنم😶😂حالا خداخدا می کردم صحنه احساسی هم داشته باشه. حالا من خنگ فک میکردم خب اسم فیلمو ندارم نمتونم ژانرو پیدا کنم تازه شروع شد یادم افتاد اولش مینویسه اسمو🙄🙄تا شروع شه بهش گفتم راستی تو همین فیلمه یه یاروییه همه میگن خیلی شبیته فک کنم نظرش جلب شد چون برگشت پرسید جدا؟!گفتم آره.
اول فیلم یه ویوی سرسبز و خوب بود. خوش حال شدم که شاید فیلمش یه خورده رمانتیکم باشه😃 حالا دیگه با داستان فیلم سرتونو درد نمیارم.فقط بدونین یه دختره میاد به یه خونه جنگلی بعد با دوستش که دختره میره دور دور. اون جا یه پسره اینا رو میبره خونش !! تا این جا که همه چی گل و بلبل بود اینم بی واکنش😐 تو خونه داشتن وقت میگذروندن که باباعه و عموعه و دوست دختر باباعه😐 سر میرسن.رسید اینجا نگه داشتم گفتم ایناهاش این شبیه توعه (باباعه).یه ذره نگاش کرد نتونست بگه نه😅 یه سری تکون داد. پرسیدم چجوریه؟!یه چند دیقه ای نگاش کرد گفت به نظر زیاد خوب نمیاد😐 گفتم یعنی چه؟؟؟ گفت یعنی آدم زیاد جالبی نیست (شوک زده شده بود بدبخت😅)
منم عین مشنگا برگشتم گفتم همه رو از رو ریختش فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟دیگه فک کن ما خونه از دست تو چی میکشیم 😒😒اینو که گفتم سرشو برگردوند سمت من😐سابقه نداشت به جان خودم ولی این دفعه داشت خودشو جر می داد که من شبیه این نیستم چشام تیرست چمدونم موهام تیره ست😕و فلان....منم لج کرده بودم می گفتم همینه دیگه...قیافش ازتو مهربون تره😜😜 آخرشم کوتاه اومد😃😐 خلاصه ادامه فیلمو گذاشتم