2777
2789

سلام دوستان بازم منم دیگه ببخشید😂 شوهرم خشک و جدی بود. قرار بود راهکارای شما رو روش پیاده کنم .بیام نتیجه رو بگم.تو همون تاپیکام ادامه رو گذاشتم بچه ها گفتن ما ندیدم برا همین دوباره تاپیک زدم. کل ماجرا تو تاپیکای قبل هست 🌹🌹

ببخشید اگه طولانیه خواستم با جزییات باشه

یکی از بچه ها بهم گفت فک کنم تو و شوهرت شبیه همین.این حرفش باعث شد تصمیم بگیرم حداقل  دیشب کارایی که می خوام بکنم مخلوطی از ایده های شما و علایق خودم باشه(یعنی راهکارای شما به سبک خودم)
شوهرم این دفعه قبل از ۱۲ شب اومد خونه.چون گفتین گونشو بوس کن رفتم جلو . ولی چون قرار بود به سبک منم باشه، آخر دستشو گرفتم تو دستم یه دستمم گذاشتم رو شونش. هیچی دیگه یه خورده شوک زده نگاه کرد و سلام کرد😶.
برای برنامه امشب گفتم فیلم ببینیم. بچه ها گفتن فیلم عاشقانه بزار، یاد بگیره ازش.ولی چون چند شب پیش با یه فیلم عشقی آمریکایی شروع کردم و بعد30min دیگه پاشد😐،گفتم یه ژانر دیگه رو امتحان کنم. برای خیلی از بچه ها چندتا عکس از شخصیت یه فیلم خارجی دادم که کل فامیل من اون میگن شبیه شوهرمه،خیلییی شبیه ها(البته خود شوهرم در جریان نیست)(بخدا شوهرمو بالا نمی برم. طرف تو فیلم نه خوش تیپ و خوش قیافست نه پولدار،نه هیچی😐😅)کلا از شوهرم عکس که ندارم.اگه یه نفر نزدیک بهم بگه شوهرت چه شکلیه این عکسو نشونش میدم😂😂 حتی سابقه داشته با همین عکس شناسایی شم کردن😅😅😶.
من این فیلمو تو گوشیم داشتم که اسمش یه عدد سیو شده بود.تا حالا هم ندیده بودمش ( از دوستم گرفتم ببینما.ولی کلا دیدن فیلمو پشت گوش میندازم😂) گفتم اینو بزارم شاید دیدن یکی شبیه خودش باحال باشه😐(می دونستم یارو تو فیلم آدم میکشه ولی خب فیلمه دیگه. دروغ چرا فیلم دیگه ای به ذهنم نرسید دانلود کنم😅🌹)
سرشام گفتم فلانی فیلم ببینیم؟یه ذره نگا کرد گفت خب ببینیم .گفتم تا حالا ندیدما. برگشت گفت موردی نداره. با هم می بینیم😶(حالا من خیلی راجع به مورد دار نبودنش مطمئن نبودما😰)گفتم فک کنم جناییه برگشت گفت خیلیم عالی🤐فیلمو از گوشی با OTGریختم فلش.رفتم جلوش نشستم . میدونم گفتین کنارش بشین ولی می خواستم این دفعه واکنشاش به صحنه ها رو رصد کنم😶😂حالا خداخدا می کردم صحنه احساسی هم داشته باشه. حالا من خنگ فک میکردم خب اسم فیلمو ندارم نمتونم ژانرو پیدا کنم تازه شروع شد یادم افتاد اولش مینویسه اسمو🙄🙄تا شروع شه بهش گفتم راستی تو همین فیلمه یه یاروییه همه میگن خیلی شبیته فک کنم نظرش جلب شد چون برگشت پرسید جدا؟!گفتم آره.
اول فیلم یه ویوی سرسبز و خوب بود. خوش حال شدم که شاید فیلمش یه خورده رمانتیکم باشه😃 حالا دیگه با داستان فیلم سرتونو درد نمیارم.فقط بدونین یه دختره میاد به یه خونه جنگلی بعد با دوستش که دختره میره دور دور. اون جا یه پسره اینا رو میبره خونش !! تا این جا که همه چی گل و بلبل بود اینم بی واکنش😐 تو خونه داشتن وقت میگذروندن که باباعه و عموعه و دوست دختر باباعه😐 سر میرسن.رسید اینجا نگه داشتم گفتم ایناهاش این شبیه توعه (باباعه).یه ذره نگاش کرد نتونست بگه نه😅 یه سری تکون داد. پرسیدم چجوریه؟!یه چند دیقه ای نگاش کرد گفت به نظر زیاد خوب نمیاد😐 گفتم یعنی چه؟؟؟ گفت یعنی آدم زیاد جالبی نیست (شوک زده شده بود بدبخت😅)
منم عین مشنگا برگشتم گفتم همه رو از رو ریختش فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟دیگه فک کن ما خونه از دست تو چی میکشیم 😒😒اینو که گفتم سرشو برگردوند سمت من😐سابقه نداشت به جان خودم ولی این دفعه داشت خودشو جر می داد که من شبیه این نیستم چشام تیرست چمدونم موهام تیره ست😕و فلان....منم لج کرده بودم می گفتم همینه دیگه...قیافش ازتو مهربون تره😜😜 آخرشم کوتاه اومد😃😐 خلاصه ادامه فیلمو گذاشتم

بدگهر با کسی وفا نکند     /    اصل بددر خطا خطا نکند

تازه بعد ۲،۳ دیقه ،از حالات عموعه فهمیدم عجب شکری خوردم😐😰 جو حاکم بر فضای فیلم افتضاحححححح😑حالا من دارم دعا می کنم باباعه تا آخر فیلم همینجور آقا بمونه😧😳.باباعه هم که آخرش قاتل از  آب درومد😶😐(اینو خودمم یه کمی در جریان بودم)دخترا گفتن ما بریم باباعه گفت نخیر کجا با ما میاین🤐الحمدلله هنوز تا اینجا آقایی خودشو حفظ کرده بود.😥دیگه داستانو نمی گم فقط بعد ۵ دیقه عموعه کله یکی از دخترا رو کوبوند به سنگ توالت😶 بعد نیم ساعت (باباعه هنوز مودب) باماشین رفتن تو درخت😐یه ربع بعدش باباعه اون روی مبارکشو نشون داد😶یعنی رسما اینجا به غلط کردن افتاده بودم.شوهرمم جای فیلم داشت قیافه منو نگا میکرد😳لبخند ژکوندم میزد😐😶(گویا شبیه فیلم کمدی شده بودم)اصن ناخوداگاه تو سر و کلم می زدم دیگه🥶🥶 بعد باباعه اول که یکی از دخترا رو با چاقو زد😧بعدم رفت برای اون یکی.فقط کاری که با اون یکی میخواست بکنه زیاد مناسب نبود😶😶تا رفت ببافتش من گرفتم قضیه چیه زدم tvرو خاموش کردم
تازه اقا بدشم اومده😒😶اعتراض که عه داشتم میدیدما 😐 حالا همش داشت منو نگاه میکرد که واکنش من چیه😡 (انقدر خودمو چنگ زدم دیگه صورت نداشتم😕) گفتم خشنه دوست ندارم. دوباره عه نه من می خواستم ببینم خب واقعا خودم نیستم که😐 این صحنه رو بزن جلو . ای کاش میزدم😐 آخرم دید نمی کنم ، خودش کنترلو برداشت روشن کرد🥶🥶🥶گفتم خااامووشششششش کنننننن😱😱😱😱 یه ابرویی بالا انداخت یعنی نه😐😐😐😶😶(به حق چیزای ندیده. تاحالا از این کارا نمی کردا)حالا من میگم خاموش کن این میگه نه😐 منم دیدم بازیش گرفته پاشدم به زور بگیرم(به جان خودم یه لحظه از استرس خون به مغزم نرسید😭)اونا داشتن تو فیلم همو میزدن منم اینور از سر و کول این بالا می رفتم کنترلو بگیرم 😶 دیگه اروم با مشت زدم رو شونش 😶 باهاش کشتی گرفتم😶ازش آویزون شدم😶 آخرشم دستشو گاز گرفتم🙈🙈 (به جان خودم حاضر بودم هرکار کنم کنترلو بگیرم تازه الان یادم میوفته خجالت میکشم🙈🙈😭😭😭) هیچی دیگه دید دارم میکشمش😐مچ جفت دستامو با یه دست گرفت . کنترلم پرت کرد مبل جلویی(قبلا اونجا نشسته بودم) حالا من دارم کشتی میگیرم دستمو ول کنه نمیکنه که😐 یعنی کشیدم ،بالا پایین پریدم😐 تازه فهمیدم چقدر پشه ام😂😂 هیچی عین جنازه کنارش رو مبل افتادم . اینام جا اینکه دستمو ول کنه با جفت دستاش گرفت😐😐 نه تنها کنترلو نگرفتم مجبور شدم بقیشم نگا کنم😶 خوبیش این بود که هم موفق شدم یه کار احساسی بکنم کنارش بشینم 🌹😂 هم از صحنه ی بدجور رد شده بود😥
یعنی آقا یه ساعت مونده بودااااا یه ساعتتتتتت...دیگه آخرای فیلم خون بود که به در و دیوار می پاچید😶😶😫🤯🤢😷😷😷🤮🤮🤮 آخرشم سر باباعه ترکید این می خنده میگه عه حیف شد.مرد که😶😐🤨هیچی دیگه فیلم تموم شد دستمو ول کرد گفت مرسی خوب بود تا حالا خودمو از این زاویه ندیده بودم😐
تمام مچ و دستم درد میکردا درررررد. خدا ازش نگذره
ببخشید زیاد شد بخدا پرحرف نیستم فقط خواستم کلا در جریان باشید
ولی جدا با اینکه این کارا چیز خاصی نبود ولی با این عجیب بود 😥😶اینکارا رو بدترشو من باداداشم می کنم ولی اون اینقدر خشک نیستش که😐😂

آخرشم اینکه این راهکار برای شوهر من که مثبت بود حالا بستگی داره هر کسی چه ژانری دوست داشته باشه. واقعا نمی دونم چجوری ازتون تشکر کنم که هوامو دارین😍😍

بدگهر با کسی وفا نکند     /    اصل بددر خطا خطا نکند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر مشاوره های اینجا برعکس از آب درنیومده😂

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

عزیزم خوشحالم ک خوشحالی😍

اسم فیلمو میشه بگی؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤