2777
2789

الان ۴ روزه زایمان کردم. عیادتم میان. یه سری میگن پاشو راه برو. راه بری زودتر بخیه هات جوش میگیره. باز یه عده دیگه میگن راه نرو باعث میشه بخیه هات گوشت اضافی بیاره یا بخیه های داخلیت فشار بیاد باز شه. مخصوصا در حالت نشسته شیر نده بخیه هات فشار میاد رحمت فلان میشه. 

باز یه عده میگن شکمت رو ببند یه عده میگن نبند. منم موندم والا. چهارشنبه ی هفته ی بعد باید برم پیش دکترم بخیه هام رو بکشم. با این شرایط هم که نمیتونم برم مطب بپرسم از خودش. اینجا لطفا تجربیات و نظراتتون رو در میون بذارین. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روز سوم راه رفتم روز ششم بخیه ام ک کشیدنی بود بدون اینکه بخوام برم دکتر راحت در اومد 

دردی هم تو جای بخیهام احساس نکردم 

شکممو نبستم چون میگفتن بعد چهل روزگی قبلش چسبندگی رحم میاره ک اونم یادم رفت ببندم

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
نه ننوشته. آمبولی چیه؟

واقعا شماها نمیدونید امبولی چیه و میرید سزارین میشید؟ 

نمیدونید سزارین جز عمل جراحی ماژور محسوب میشه ! در شرایطی که عمل تعویض زانو جراحی ماژور نیست. 

آمبولی یعنی لخته شدن خون توی عروق و حرکتش به سمت ریه ها قلب یا مغز که باعث مرگ میشه. 

بیمارستان های حسابی برای جراحی های اینطوری حداقل تا ۱۲ روز هپارین میدن . بعدش باید پاشی فعالیت کنی وگرنه خون توی پاهات جمع میشه و خطرناکه

بهتره دیگه بلند شی راه بری من دکترم تو همون بیمارستان بهم گفت پاشو راه برو یعنی ی روز بعد سز 

البته نه زیاد همین که کارای شخصی خودتو انجام بدی کافیه 

مگه بخیه هات جذبی نیست ک باید بری بکشنشون؟ من دو بار سز شدم هردو بخیه هام جذبی بود و خیلی عالی هم جوش خورد طوری که ب سختی میشه جاشو تشخیص داد 

نه ننوشته. آمبولی چیه؟

دکترت چیزی نگفته؟باید هم راه بری هم استراحت کنی راه رفتن طول روز خیلی خوبه ندیدی بعد زایمان ادمو بلند میکنن راه بره ؟استراحتم خوبه در کل هردورو انجام بده بکوب نخواب