2777
2789
عنوان

شوهر یه مدلینگ بود اینستا برق گرفت مرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته بود استخرو تمیز گنه برق گرفتش

بیا هی بگید زندکی ما بده. این خودش یه نعمته ک استخر نداریم ک بریم تمیز کنیم. اونوقت بمیریم. 😂

حالا خدایی اونا خودشون استخر تمیز میکنن؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

منم دنبالشون میکنم سبک زندگیشون خیلی جالبه😓

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
ببین تو برو بالای پشت بوم لایو بذار خودت بنداز پایین انقد دنبال میکنن!😂 دور از جونت اابته ها. مثال ...

من نگفتم هرکی فالوورش بیشتر باشه بهتره..ولی اینیم ک از خودشون تو اینستا عکس میذاشتن ب هیچ وجه اشتباه نبود..مث خیلیای دیگ

more than anything i want to save you from myself👽
رفته بود استخرو تمیز گنه برق گرفتش

استخر خونش؟؟

چه مرگ عجیب والکی😢

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

چیه زندگیشون چشم زدن؟ اینا که فقط خانمه ارایش می کرد و لباس ست میپوشیدن. اصلا چرا انقدر ادم باید پیج این ها را دنبال کنه وقتی هیچی به ادم یاد نمیده

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  

من که فکر نمبکنم شوهرش مرده باشه

آدم شوهرش بمیره میاد اینستا لایو میذاره؟

از محلس ختمش استوری میگیره؟

گوشی رو میده به خواهرش ازش فیلم بگیره بذاره تو اینستا؟

بعد هی تند تند تو اینستا پست میذاره و کپشن مینویسه و کسی که فیلم گرفته رو تگ میکنه؟

بعد میشینه کامنتا رو میخونه و جواب کامنتارو هم میده ؟؟؟؟؟

یکم عجیب نیست؟؟؟

اگرم واقعا شوهرش مرده باشه و اینکارا رو میکنه واقعا معلومه هیچ علاقه ای به شوهرش نداره

بعله وقتی همه چیزشونو میریزن بیرون واسه عزاداریشونم کم مونده عکس لخت بزارن بالاخره بلای آسمونی میگ ...

بخدا اونا که مسلمون نیستن فهمشون بیشتره

اصلا ربطی به مسلمونی نداره. هرکی خودشه و سعورش. از وقتی شوهرش مرده یه ریز عکسای لختیشو میذاره. خب از عکسای یاده ترش توی این سرایط بذاره

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.
مدلینگ بودن دقیقا یعنی چی؟؟؟ مدلینگ یه صنعت هستش.. اونا حتما مدل بودند

من حتی ندیدم‌پیجشون. ولی اینجور ک دوستان گفتن و من برداست کردم مدل نبودنا.‌احتمالا چون فالوورشون زیاده تبلیغ میکنن.‌خیلیا اینجورین. اللن بچه دوساله ک فالوور داره لباس تنش میکنن و تبلیغ میکنن. مدلینگ ب قول تو یه صنعته و معمولا متفاوته. بیرون از اینستا تو مجلات و .... هم هستن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞