رهاجون۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7896 عنوان این صحنه قسمت همه منتظرا 😍😍+عکس 814 بازدید | 20 پست ان شاالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔 1398/06/15 | 07:49 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاجون۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7896 روح ماردت شاد 😔 ممنون عزیزم خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
الی۲۳ عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 12218 عزیزم ماشاءالله خداحفظش کنه سلامت وپاینده باشه اجی خیلی التماس دعا ممنون عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
پرنسا، عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 391 ای جونم بگردم الهیخداحفظش کنه عزیزم التماس دعا❤ تـــیره کنـ تنـ کہ گشتہ بہ این ماه عزا
زهره_هستم عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1797 عزیز دلم ان شاالله به همه حاجتات برسی منم خیلی دعا کن خداحفظش کنه فرشته کوچولوت رو
رهاجون۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7896 شما هم انشاالله ۱۲۰ ساله بشین فدات بشم😘 خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
رهاجون۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7896 عزیز دلم ان شاالله به همه حاجتات برسی منم خیلی دعا کن ان شالله همه حاجت مندها حاجت روا بشن خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
zolfa_77 عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 2011 خدا نینیتو برات حفظ کنهروح مادرت شادبرای منم دعا کن این هفته صدای قلب بچمو بشنوم و بهم بگن سالمه طفلم،سال دیگ با بچم برم شرخوارگان،یا مسیح حسین یا علی اصغر ع رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇
رهاجون۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7896 ای جونم بگردم الهی خداحفظش کنه عزیزم التماس دعا❤ محتاجم به دعا خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
رهاجون۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7896 خدا نینیتو برات حفظ کنه روح مادرت شاد برای منم دعا کن این هفته صدای قلب بچمو بشنوم و بهم بگن ... ان شاالله سال دیگه همین موقع نینیه گلت تو این مراسم بغلت باشه به حق علی اصغر خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
رهاجون۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7896 عزیزم ماشاءالله خداحفظش کنه سلامت وپاینده باشه اجی خیلی التماس دعا ممنون ان شالله حاجت روای بشی گلم خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
مادر۱۲۳ عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 119 از خدای بزرگ میخوام به حق علی اصغر دل همه رو به داشتن فرزند سالم وصالح شاد کنهالهی هیشکی غم فرزند تو دلش نباشه به حق حسین (ع) عضو بامداد خمار وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۵۹ تاریخ شروع ۲۵ مردادماه