2777
2789
عنوان

از نی نی سایت متنفر شدم تاپیک زدم که حالم خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام رفیق  ناراحت نباش  بعضیامون زیادی روشن فکر شدیم  روشنفکر شدن پیش از حد خطر سا ...

کاربر قدیمی هستم.عضویت: 1398/04/10. کاربری قبلیم ترکید😭😭😭😭 کاربری قبلیم خوشیخت1فقیر2 بود😪 
عزیزم تو قوانین تو هین ب ادیان و مقدسات ممنوعه وقتیم کسی تاپیک مذهبی میزنه نباید انتظار داشت همه موا ...

گلم منم منظورم این نیست که به ادیان دیگه توهین بشه 

مثلایکی امروزتاپیک زده بود نظرات دانشمندان درموردامام حسین وخیلی هم تاپیکش آموزنده بود ولی بازریختن تاپبکش وبه گندکشیدن وگزارش زدن درحالیکه فقط ازامام حسین تعریف کرده بودوبه هیچ مذهب وادیان دیگه ای توهین نکرده بود یایک تاپیک دیگه درموردیاران امام حسین بود وشهدای کربلارومعرفی میکردیک عده ریختن وبازهم توهین کردن 

خب نمیشه که ازعقایدت حرف نزدچون دیگران طاقت شنیدنش روندارن درحالیکه دین اصلی ایران اسلامه ومذهب اصلی شیعه 

خودنی نی یارهم گفتن تاپیک مذهبی ممنوع نیست به شرطی که توش توهین نباشه وکاربرهامنطقی وبدون دعواتبادل نظرکنین

استارتر من اونجا بودماااا همه چی محترمانه بود که!

جو باید بدن که مثلا اینجا بامذهبیا بدن!!!!!! در صورتی که مذهبیای تندرو اینجا بیشترین توهین رو میکنن و بسیارخشنن!!

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻

آره والا اصلا دعوا دارن با آدم 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
گلم منم منظورم این نیست که به ادیان دیگه توهین بشه  مثلایکی امروزتاپیک زده بود نظرات دانشمندان ...

امروز نی نی یار تو خصوصی به من پیام داد که هر گونه تاپیک مذهبی ممنوعه، از هر نوعی

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
بچه ها شده تا حالا به اين فكر كرده باشين كه چهره اماما چه شكلي بوده؟ مثلا ميگن امام سجاد موهاش جوگند ...

منم اگر بودم و همه مردای اطرافم میرفتن جنگ و من نمیتونستم برم و شاهد بودم تک تک عزیزان پر پر کنن موهام جوگندمی مشده

جو باید بدن که مثلا اینجا بامذهبیا بدن!!!!!! در صورتی که مذهبیای تندرو اینجا بیشترین توهین رو میکنن ...

هیچوقت هیچوقت هیچوقت هم تعلیق و قطع و ...نمیشن

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
هیچوقت هیچوقت هیچوقت هم تعلیق و قطع و ...نمیشن

اتفاقا من تویکی ازتاپیکهاکه داشتن به امام حسین توهین میکرذن وفحش میدادن بودم وفحش خودشون روبه خودشون برگردوندم بعدمن قطع کاربری شدم ولی اون طرف داشت براخودش راحت توسایت میگشت که بعدازی مدت بخاطر ی گنددیگه قطع کاربری شدتوامضامم هست

اونا مذهبی نما هستن  اینجا همه جور ادمی هست گلم

بله عزیزم من مذهبیای سایت رو که قدیمی ترن و کم فعالیت میکنن میشناسم اکثرا محترم و با سوادن

اما خوب الان گروهک های تندرویی وارد سایت شدن ( تاکید میکنم تندرو که با مذهبی بودن خیلی فرق داره!) که با قصد تاپیکهای مشخصی میزنن بچه ها رو به جون هم میندازن توهین میکنن و میرن

مخصوصادرمورد حجاب و حمایت از کودک همسری!!!

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻
میشه اسکربنش روببینم

والا این سایت رو نمیدونم، اما کلا استفاده از اسکرین شات جرم هست!

میترسم بازم قطع بشم

نگران نباش دروغ نمیگم

دقیقا نوشته تاپیک مذهبی از هر نوعی که باشه ممنوعه