2777
2789
عنوان

حاضری به خاطر عشقت از خونوادت بگذری و باهاش فرار کنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 44 پست

نه حتی اگه عشقم پسر پیغمبرم باشه حتی اگه توی قصر زندگی کنه بازم از خانوادم نمیگذرم میدونی چرا؟ چون خانواده حتی اگه دشمن آدمم باشن اسمشون پشت و پناه آدمه

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا چون که یه چیزی هست که خانواده م ردش میکنن اونا تجربه شون بیشتره ..تازه میگی که از لحاظ اخلاقی هم مشکل داره.....این عشق و عاشقیا همش یه حسه که فک میکنی طرفت مرد رویاهاس  بعد از ازدواج طرف شخصیت واقعیش را نشون میده  

نه عزیزم

این دوره زمونه 

دوره سازش نیست

چه با سختی بهم رسیده باشین و چه غیر از این

کسی به پات نمیمونه

چرا میخوای پلای پشت سرتو خراب کنی؟

چه پشتوانه ای امن تر از خانوادت ؟

سرمو بکوبم ب دیوار فراموشش کنم  میکنم. ولی از مادر پدرم دست نمیکشم دور از جون همه ی مادر پدرا ولی ی زمانی میفهمی ک یکیشونو از دست بدی بعد تازه میفهمی درد ندیدن کدوم بدتره. اون عشق اگه واقعا عاشقت باشه نه پیشنهاد فرار میده نه پیشنهاد فرارتو قبول میکنه. هییییییچ احدی بیشتر از مادر بچشو دوس نداره. الان هر چی هر کی بگه مرغت ی پا داره. 

اره عزیزم ۵ساله دلمو ریش کردن اینا

الهی بمیرم خیلی سخته 

من عشقم هنوز نیومده ولی مطمعنم‌مخالفت میکنن چون سنش کمه:(شایدم نکنن امیدم ب خداست 

راستی گفتی دادسرا جدی بود؟اجازه پدر ک باید باشه حتما

هـمہ دُختــَـرا عـَـرۊسـَڪݩ، ݥـَݧ آنابِـݪ :]
الهی بمیرم خیلی سخته  من عشقم هنوز نیومده ولی مطمعنم‌مخالفت میکنن چون سنش کمه:(شایدم نکنن امید ...

اره با ی مشاوره دادگستری تهران صحبت کردم گفت اگه خانوادت بیجا مخالفت کنن پسر درامدی داشته باشه بتونه از پس زندگی بربیاد مشاوره دادگستری به عنوان پشتیبان زنگ به خانوادت میزنن تا باهاشون صحبت کنن اگه رضایت ندادن اونوقت میشه بدون اذن پدر و با رای دادگاه ازدواج کرد که من این روش رو هم نخواستم دلم به رضایت خودشونه

اره با ی مشاوره دادگستری تهران صحبت کردم گفت اگه خانوادت بیجا مخالفت کنن پسر درامدی داشته باشه بتونه ...

عزیزم انشالله موافقت کنن برات دعا میکنم 

خداکنه واسه منم مخالف نباشن :)

هـمہ دُختــَـرا عـَـرۊسـَڪݩ، ݥـَݧ آنابِـݪ :]
عزیزم انشالله موافقت کنن برات دعا میکنم  خداکنه واسه منم مخالف نباشن :)

توکل به خدا عزیزم ولی به مخالفتی که میکنن دقت کن خیلی‌ خودتو بسنجد  سر خود کاری رو انجام نده 

خانواده خوبیتو میخوان من خیلی مشاوره رفتم بی گدار به اب نزن