2777
2789
عنوان

عموم آبرومو برد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا تو چرا خجالت بکشی شوهرت نباید جنس میداد من که میگم مسائل کاری اقایون به ما ربطی نداره 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
وقتی همسرتون میگن شما دخالت نکنید پس بیخیال باشید چون‌ شما دخیل نیستین توی این قضیه

اخه قبل ازدواج ما همسرم با عموم کار نمیکرد،بعد ازدواجمون عموم ب خیال اینکه فامیل شدیم ب اینا رو زده 

از ناراحتی دارم دق میکنم

ول کن بابا تو چرا خجالت بکشی شوهرت نباید جنس میداد من که میگم مسائل کاری اقایون به ما ربطی نداره&nbs ...

اخه میدونم شوهرم قبلا دوست نداشت با عموم کار کنه، بعد ازدواجمون بخاطر من مونده تو رودرباسی،عمومم از اب گل الود ماهی گرفته متاسفانه

تازه ازدواج کردی؟کاش قبل شریک شدن عموت به نامزدت گوشزد میکردی کهباهاش شریک نشه

یک ساله عقدم

شریک نیستن عزیزم،اصلا ب فکرم نمیرسید ممکنه همچین اتفاقی بیفته

دخالت نکن  پیش# نوک نباشیم   :/

کاربری دهمم هست از عالم و آدم سیم کارت گدایی کردم خدا شاهده گزارش بزنین بترکم میام یه لنگتونو میبندم به اسب تشنه یه لنگتونو به اسب گشنه    با نظرم هم مخالف بودین ریپلای نکنین میام دهن مهنتونو جر میدم  اعصاب ندارم   :/