2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی در گردن کودک

475 بازدید | 6 پست

امروز متوجه شدم،یه غده لنفاوی به اندازه یه عدس شایدم یه ذره بزرگتر در گردن پسرم هس خیییییلی نگرانم پیش متخصص اطفال هم بردمش گفت چیز خاصی نیست اگه بزرگ شد بیارش اما من خیلی نگرانم نمیدونم چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

کسی هس در این مورد اطلاعات داشته باشه؟؟؟؟؟؟

غددلنفاوی که همه دارند کمیهم بزرگ شد یعنی بدن داره بایه عفونت مبارزه میکنه 

یه هفته هست که مریض شده اول بالا می آورد بعدش هم گلاب به روتون اسهال شده تب هم داره یعنی ممکنه به خاطر این باشه؟؟؟؟؟من دارم‌ از غصه میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هفته هست که مریض شده اول بالا می آورد بعدش هم گلاب به روتون اسهال شده تب هم داره یعنی ممکنه به خا ...

ببین عزیزم وقت مریضی غدد لنفاوی فعالیتشون زیاد میشه وبزرگ میشن چون دارن برای سلامتی بدن تلاش میکنند شماهم که بچتون علائم ویروس روداره پس بدنش داره کار طبیعیشو انجام میده شماهم داری کار طبیعی ِِمادرها روانجام میدی یعنی حرص خوردن😅

من ازتومیپرسم!چندتاسفررفتی؟چندتاکتاب خوندی؟
ببین عزیزم وقت مریضی غدد لنفاوی فعالیتشون زیاد میشه وبزرگ میشن چون دارن برای سلامتی بدن تلاش میکنند ...

از صبی یه سره حرص خوردم هنوز که حرص بخورم 😢😢😢

چقدر مادر بودن سخته کاش بچه ها هیچ وقت مریض نمیشدن 

از صبی یه سره حرص خوردم هنوز که حرص بخورم 😢😢😢 چقدر مادر بودن سخته کاش بچه ها هیچ وقت مریض نمیشدن ...

خداخودش نگهداربچه هامون باشه بحق این شبهای عزیز

من ازتومیپرسم!چندتاسفررفتی؟چندتاکتاب خوندی؟