بچه ها شوهرم بغض کرده بود تو بالکن نشسته بود.رفتم پیشش دوباره معذرتخواهی کردم یهو بغلم کرد گفت میدونی چی فک کردم؟فک کردم با اون حرف زدی.گفتم اون کیه.؟هیچی نگفت،گفت ولش کن بعد یهو فهمیدم شوهر سابقمو میگه.برای اولین بار در مورد اون حرف زد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسر اولتو دوس داشتی؟خیلی دوس دارم با یه نفر ک شرایطش مثه خودمه حرف بزنم😢سختمه خیلی دلم داره میترکه ...
یلدا جون جدا شدی از همسرت؟؟در جریانت بودم عزیزم همسرت لیاقتت رو نداشت تو رو خدا ناراحت نباش سنی نداری که بهترین ها نصیبت میشه حتما .استرس نگیر گذشته رو فراموش کن
سرکار میرم ولی همش دلم میگیره هفته بعد سند طلاقمو میاره برا بار اخر میبینمش از الان استرس دارم دلم ب ...
فکر کنم مشکلتون حاد نبوده که ازش متنفر نیستی و فکر میکنی دلت براش تنگ میشه. من که روز طلاقم از خوشحالی زنگ میزدم یکی یکی به همه خبر میدادم اونا هم میگفتن خدا رو شکر
فکر کنم مشکلتون حاد نبوده که ازش متنفر نیستی و فکر میکنی دلت براش تنگ میشه. من که روز ط ...
خیانت کرد و پشیمونم نبود میدونی ی جوریم میگم کاش خیانت نمیکرد زندگی میکردیم انگار هم از ادامه دادن میترسیدم و دلم نمیخواس ادامه بدم هم از طلاقی که الان گرفتم