2777
2789
عنوان

همونیم که الان گفتم شوهرم فهمید گوشیشو چک کردم.بیاین😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 53 پست
رفیق باز بود خیلی شدید.دست بزن داشت.راننده تریلی بود همیشه خدا تنها بودم.زاٸو بودم کتکم زد استخون کت ...

خدا ازش نگذره الهي 

ايشالله كه با همسرت خوشبخت بشي گلم 

ازدواج دومت سنتيه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ازش نگذره الهي  ايشالله كه با همسرت خوشبخت بشي گلم  ازدواج دومت سنتيه ؟

خودش منو تو شرکتمون دید خواستگاری کرد.سنتی نمیشه گفت ولی دوست هم نبودیم

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
همسر اولتو دوس داشتی؟خیلی دوس دارم با یه نفر ک شرایطش مثه خودمه حرف بزنم😢سختمه خیلی دلم داره میترکه ...

یلدا جون جدا شدی از همسرت؟؟در جریانت بودم عزیزم همسرت لیاقتت رو نداشت تو رو خدا ناراحت نباش سنی نداری که بهترین ها نصیبت میشه حتما .استرس نگیر گذشته رو فراموش کن

سرکار میرم ولی همش دلم میگیره هفته بعد سند طلاقمو میاره برا بار اخر میبینمش از الان استرس دارم دلم ب ...

فکر کنم مشکلتون حاد نبوده که ازش متنفر نیستی  و فکر میکنی دلت براش تنگ میشه.   من که روز طلاقم از خوشحالی زنگ میزدم یکی یکی به همه خبر میدادم اونا هم میگفتن خدا رو شکر

یلدا جون جدا شدی از همسرت؟؟در جریانت بودم عزیزم همسرت لیاقتت رو نداشت تو رو خدا ناراحت نباش سنی ندار ...

اره یگشنبه رفتیم محضر نمیدونی چ حالی بودم نمیدونی😢😢😢انگار روز ب روز حال روحیم داره بدتر میشه 

فکر کنم مشکلتون حاد نبوده که ازش متنفر نیستی  و فکر میکنی دلت براش تنگ میشه.   من که روز ط ...

خیانت کرد و پشیمونم نبود میدونی ی جوریم میگم کاش خیانت نمیکرد زندگی میکردیم انگار هم از ادامه دادن میترسیدم و دلم نمیخواس ادامه بدم هم از طلاقی که الان گرفتم

پیش خودمه.به شوهرم میگه بابا.یعنی فک میکنه شوهرم باباشه

عزیزم

خوب شد حالا بچه رو داد بهت

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
خیانت کرد و پشیمونم نبود میدونی ی جوریم میگم کاش خیانت نمیکرد زندگی میکردیم انگار هم از ادامه دادن م ...

خوب سخته چون ته دلت هنوز دوسش داشتی ولی بدون بهترین کار رو کردی الکی ناراحت نباش

خوب سخته چون ته دلت هنوز دوسش داشتی ولی بدون بهترین کار رو کردی الکی ناراحت نباش

اهوم انگار عقلم و احساسم با هم متفاوته..عقلم میگه خوب کردی طلاق گرفتی احساس و دلم میگه نه تو دوسش داشتی وبراش دلم تنگ میشه