2777
2789
عنوان

همونیم که الان گفتم شوهرم فهمید گوشیشو چک کردم.بیاین😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 53 پست
باور میکنی بهش گفتم یه قرون هم نمیخام فقط برو از زندگی منو بچم، خندید گفت باشه قبول.

بازم خداروشکر

نمیترسی بعدا بیاد بخواد بچشو ببینه؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهوم انگار عقلم و احساسم با هم متفاوته..عقلم میگه خوب کردی طلاق گرفتی احساس و دلم میگه نه تو دوسش دا ...

خانوم ها کلا اینجوری ان برا منم خیلی سخت بود فراموش کردنش البته برعکس تو تنفرم خاموش نمیشد کینه ونفرت وخشم نمیزاشت آروم بشم تا 5 ماه طول کشید تا کمرنگ بشه 

ته دلم همیشه میترسم.😔😔

ترس که نداره البته چون حضانت بچه رو داری ولی سعی کن به یه سنی که رسید واقعیتو بهش بگی که دیگه استرس نداشته باشی

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
پیش خودمه.به شوهرم میگه بابا.یعنی فک میکنه شوهرم باباشه

پسره یادختر؟

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
تجربه ثابت کرده بهتره که در مورد همسر سابق زیاد اطلاعات به همسر جدید داده نشه باعث دلسردی و اختلاف م ...

الان نزدیک  پنج ساله ازدواج کردم یکبارم اسم اون نیاورده بودیم انگار اصلا نبود.نمیدونم چرا یهو همچین فکری کرده

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
الان نزدیک  پنج ساله ازدواج کردم یکبارم اسم اون نیاورده بودیم انگار اصلا نبود.نمیدونم چرا یهو ه ...

اره خیلی اروم بهش بفهمون که اونی که رفته رفته و عشقتو بهش ابراز کن که خدایی نکرده بعدا مشکل ساز نشه

دختر.پسرم قراره به دنیا بیاد

ان شالله خدا دوتاشون برات حفظ کنه عزیزدلم 

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
رفیق باز بود خیلی شدید.دست بزن داشت.راننده تریلی بود همیشه خدا تنها بودم.زاٸو بودم کتکم زد استخون کت ...

بچه ات چی شد

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢