2777
2789
عنوان

شوهراشمام اینطورین توخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 60 پست

شوهر من اصلا نمیدونه تلویزیون چیه؟ البته اصلا نمیدونه خونه چیه ؟ شبا یک شب پیداش میشه ، تا اول مهر بعدش دیگه شبا ساعت نه خابه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

شوهر من که علاوه بر دو بالشت جلو تلویزیون با نشکمخصوص هم داره میندازه  که زیرش نرم بشه..... 

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من اصلا نمیدونه تلویزیون چیه؟ البته اصلا نمیدونه خونه چیه ؟ شبا یک شب پیداش میشه ، تا اول مهر ب ...

چرااااا؟

دلتونو ب هیچکی خوش نکنین،سعی کنین باخودتون حالتون خوب باشه،فقط خودتون ن هیچکس دیگه
شوهر من که علاوه بر دو بالشت جلو تلویزیون با نشکمخصوص هم داره میندازه  که زیرش نرم بشه.....&nbs ...

تشک مخصوص

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
شوهر من که تا حالا یادم نمییاد بهم گفته باشه چیزی برام بییار حتی چای وقتی هم میپرسک میحوری میگه خواس ...

بزارش رو سرت. مال من که میوه رو از یخچال در میاره خودش جفته سینکه بعد به من میگه برام بشور اینا رو

شوهر من که علاوه بر دو بالشت جلو تلویزیون با نشکمخصوص هم داره میندازه  که زیرش نرم بشه.....&nbs ...

😂😂😂😂😂😂😂من ک جونم درمیاد وقتی میاد خونه. .

دلتونو ب هیچکی خوش نکنین،سعی کنین باخودتون حالتون خوب باشه،فقط خودتون ن هیچکس دیگه
بزارش رو سرت. مال من که میوه رو از یخچال در میاره خودش جفته سینکه بعد به من میگه برام بشور اینا رو

وای خدا همینه همین دقیقا

شوهر منم همینه تقریبا منم با جون و دل براش هرچی بخواد فراهم میکنم،بالاخره بخاطر من از صبح میره سرکا ...

تو مگه تو خونه غذانمیپزی نمیشوری نمیسابی بابا گناه داریم ماهم