2777
2789

اگه کسی میتونه راهنماییم کنه و راهی جلو پام بزاره دیگه ازین وضع خسته شدم 

به این تایپیک یه سر بزن یه تمرین هست انجام بده آرامش بخشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3200696/مراقبه-و-روش-رفتن-به-سطح-آلفا-آرام-تنی-و-دوری-از-استرس?postId=103742124

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 

بگو چی شده عزیزم

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم حتما سر میزنم

خواهش می کنم سوالی داشتی در خدمتم 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
کلا منتظرم ببینم همسرم کی بهم خیانت میکنه همش به این فکر میکنم داره بهم خیانت میکنه درحالیکه اصلا من ...

اگه کاملا بی علت هست مشاوره برو

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
به نظرم شوهرت باید شروع کنه بهت گیر بده تا بفهمی چقدر زجر آوره کم کم از سرت میافته

واقعا کلافه میشه همیشه میگه یه لحظه خودتو جای من بزار واقعا ببین میتونی تحمل کنب

خب حتما چیزی ازش دیدی ک بهش شک میکنی من درکت میکنم بی دلیل نیس .

نه چیز خاصی ندیدم و تقریبا هیچوقت چیزی برام ثابت نشده فقط بدجور سردرگمم از هرکی هرچی درباره زندگیش میشنوم یا جایی میخونم سری به زندگی خودم نسبت میدم با خودم میگم نکنه شوهر منم اینطوریه نکنه زندگیه منم اینجوری میشه و مدام متمرکز میشم ببینم نشانه هاش تو همسرم هست یا نه واقعا دارم دیونه میشم 

نه چیز خاصی ندیدم و تقریبا هیچوقت چیزی برام ثابت نشده فقط بدجور سردرگمم از هرکی هرچی درباره زندگیش م ...

ببین عزیزم اگه واقعا ب شوهرت اطمینان داری یا مثلا چیزی ازش ندیدی و مدرکی نداری اصلا ابدا شک به دلت راه نده چون شک آفت زندگیه و اگه دچارش بشی هیچ وقت نمی تونی ترکش کنی . قربدنت بشم الکی بد به دلت راه نده خواهر من. اصلا مقایسه نکن آدما مثل هم نیستن مگر اینکه خدای نکرده چیزی دیده یاشی

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا

مدام تو ذهنم مشغول کنکاش کردنم تا چیزی پیدا نکنم و یکم آروم شم ولی وای به اون روزی که یه موضوع مسخره پیش بیاد دیگه دیوونه میشم بعد چند روز میفهمم که خیلی بیخودی بود ناراحتیو استرسم واقعا بریدم دیگه اصلا افکار و کارام با منطقم جور نیست میفهمم اشتباه میکنم ولی کماکان دارم این اخلاق گند رو

[QUOTE=103752806]ببین عزیزم اگه واقعا ب شوهرت اطمینان داری یا مثلا چیزی ازش ندیدی و مدرکی نداری اصلا ابدا شک به دلت ر ...[/QUOTE  

واقعا زندگیمو زهرمار کردم بابت یه حرفی که همسرم میزنه هزار بار تو ذهنم حلاجی میکنم که چرا اینو گفت از کجا میدونست چرا اینجوری شد چرا اونجوری شد وای مغزم پکید،،حتی مغز خودمم تحمل افکارمو نداره انگار خودم نیستم