2777
2789
من مشهدم عزیزم. ولی ی کم دودلم برا انجامش.با ارتودنسی درست نمیشه نه؟

دکتر بذر افشان رو یکی معرفی کرد تو سیدرضی ولی نمیدونم خوبه کاره سرامیکش یا نه 

دکتر خوب میشناسی تو زمینه سرامیک و زیبایی کاری خوب باشه؟

منم مشهدم چه جالب  وای نه من وقت ارتودنسی ندارم پیش کدوم دکتر میخوای بری من‌دنبال دکتره خو ...

هنوز دکتر خوب پیدا نکردم ینی پیگیری نکردم زیاد فقط ی دکتری بهم گفت برا ارتودنسی ۶ ماه زمان می بره درست بشه. اگه انجام دادی راضی بودی میشه بهم بگی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز دکتر خوب پیدا نکردم ینی پیگیری نکردم زیاد فقط ی دکتری بهم گفت برا ارتودنسی ۶ ماه زمان می بره در ...

اره حتما

فعلا که منم مث خودت دنبال دکترم هنو.

ولی ارتودنسی نه زمان بره من سرامیک میکنم

هزینه ارتودنسی چقدره؟فقط دو تا دندون جلوت رو میخوای نزدیک کنی دیگه درسته؟

آره دندونای جلوم فاصله داره،برا ی فک ۲.۵ تا ۳ تومن میشه. برا سرامیک دندونای دیگه رو هم فکر کنم درگیر میکنن تراش میدن از همینش می ترسم آخه دندونای دیگم خوبن. 

آره دندونای جلوم فاصله داره،برا ی فک ۲.۵ تا ۳ تومن میشه. برا سرامیک دندونای دیگه رو هم فکر کنم درگیر ...

نه بمن کامل توضیح داد هیچ تراشی در کار نیست حتی همین دو تای جلو رو تراش نمیده چه برسه بقیه رو

یه سرچ بزن ببین نوشته مزیت سرامیک همینه

اصن میدونستی دومین زن زیبای جهان شده

معیارهای زیبای هرکس منفاوت ودالبته دومین زن نشده ملک زیبایی اذربایجان شده اصن ترکیه هم نیس اهل اذربایجان هسش

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄