2777
2789
عنوان

میشه باردار بود ولی پریود شد؟

1148 بازدید | 29 پست

من قبل پریودم بی بی چکهام خط خیلی محو و کمرنگ اما صورتی داشت

از دادم‌منفی بود

با ۳ روز تاخیر پریود شدم.تا ۳ روزه اول کمی شدید بود بعد شد لکه

لکه های سیاه رنگ که خیلی عجیبه برام

الان روز ۱۲ از سیکلمه ولی همچنان لکه بینی سیاه دارمکه حتی با خوردن قرص اچ دی هم قطع نمیشه

کسی مثل من بوده

ممکنه باردار باشم

یا منتفیه

مشکلم چیه آخه

خونریزی شدید ن

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردار بودم ۳ هفته و خورده ای بودم بی بی چک زدم مثبت شد اما سر موعدم تقریبا یه چند روز دیرتر اما خونریزیه شدید کردم تا جایی که فکر کردم سقط کردم اما سقط نشده بود. اما در مورد لکه های سیاه .... بچه من ۱۵ هفته ایست قلبی کرد سقط شد. اولین پریود بعد از سقطم اولش خون سیاهه سیاه ازم میرفت انگار اون چند ماهی که پریود نشدم اون خونای کثیف مونده تو رحمم دفع شد

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
یه دکتر خوب پیدا کن و برو.سرسری نگیر

رفتم بهترین دکتر شهر هم هست

اصلا هیچی نمیگه فقط گفت هیچ دارویی نخور ماه بعد بیا بهت دارو بدم برای تخمک گذاری 

حتی ازمایش بارداری هم برام ننوشت

من باردار بودم ۳ هفته و خورده ای بودم بی بی چک زدم مثبت شد اما سر موعدم تقریبا یه چند روز دیرتر اما ...

من سه روز پریود بودم بعد از اون تا الان که ۱۲ روزه لکه ی سیاه سیاه هست

ترسیدم والا 

که چرا با قویترین قرص جلوگیری هم قطع نمیشه

پس ممکنه سقط شده باشه

لخته ی بزرگ یا یه چیزی شبیه گوشت اینا دفع نکردی؟باید آزمایش و سونو بدی دکترتو عوض کن. اینو که دیگه منی که دکتر نیستمم میدونم با این وضعیت باید از رحمت سونوگرافی بشه که نکنه کیست یا چیز دیگه ای باشه. برو پیش یکی دیگه 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
لخته ی بزرگ یا یه چیزی شبیه گوشت اینا دفع نکردی؟باید آزمایش و سونو بدی دکترتو عوض کن. اینو که دیگه م ...

نه لخته ی بزرگ ندیدم عزیزم

باشه عزیزم

کاشکی یه بی بی چک بزارم ببینم چه خبره