2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسرم 16 سالشه. عفونت هم درمان داره. اولا که با رعایت بهداشت عفونت نمیگیرن. دوما که با قرصای سا ...

موفق باشی هرکسی اعتقادی داره اما ختنه هم خوشگل میکنه هم بیماری رو دورمیکنه یکیش عفونته، هم دفع ادرارروراحت ترمیکنه و.... اگه بدبود خداتوصیه نمیکرد چه طور یه وسیله ی برقی میخری دفترچه راهنماش رو نگاه میکنی حالا واسه بدنمون خدایه سری چیزا خواسته چرا کوتاهی کنیم

من مردم. لطفا نیاین بگین که اینجا جای مردها نیست چون جوابتونو نمیدم. ولی خواهشا یکم بیشتر برای فرزن ...

نه اصلا نقص عضونیست واسه سلامت بدنه من تودرمونگاه دیدم مرد گنده اومده بود واسه ختنه روش نمیشد به منشی بگه زشته واقعا به خاطر کوتاهی پدرومادرش مردگنده اومده بود واسه ختنه

نظر شما هم محترمه. قصد دخالت توی تصمیمتونو ندارم.  ولی ختنه فقط 1 درصد احتمال ابتلا به عفونت ر ...

من نه تنها به فکر پسرمم به فکرعروس ایندمم هستم 

1) شانس ابتلا به عفونت ادراری در اولین سال زندگی در یک نوزاد پسر ختنه‌شده حدود 1 در 1000 و در نوزادانی که ختنه نشده‌اند، 1 در 100 است.

2) ختنه، خطر سرطان آلت تناسلی را که در مردان شایع هم نیست، کاهش می‌دهد.

3) با ختنه، خطر ابتلا به عفونت‌های قابل انتقال جنسی مانند ایدز کاهش می‌یابد و از عفونت پوست آلت پیشگیری می‌شود.

4) با ختنه می‌توان از فیموزیس، بیماری‌ای که مردان ختنه نشده به آن مبتلا می‌شوند، پیشگیری کرد.

5) ختنه از سرطان دهانه رحم در همسر مردان پیشگیری می‌کند.

طرف میره هزارتا کارمیکنه خالکوبی وتتو وکاشت ناخن عمل بینی سوراخ کردن گوش خط چشم خط لب کاشت مو ابرو برداشتن خال لیزرموی زائد و... ختنه هم جزعمل زیبایی واسه مردا فقط چون واجب شده همه فرارین مثل نماز، اما عزای امام حسین مستحبه همه دنبالشن