2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت میکنه چی کار کنم

1360 بازدید | 90 پست

به خدا دیگه موندم چیکار کنم نه شرایط دارم طلاق بگیرم یعنی خانوادم پشتم نیستن  هم بچه دارم یه دختر به خدا دیگه کم آوردم تپ رو خدا کمکم کنید یه راه کار یه دعا چیزی هست مرد دوباره درست بشه بهم خیانت میکنه یعنی مطمئنم زن صیغه کرده منم بچه رو ول کرده رفته یه شهر دیگه کار میکنه ماه به ماه خونه میاد جلوی روی من با دختره حرف میزنه قربون صدقش میره انگار نه انکار من هستم نه توجهی نه محبتی هی من میخوام خودمو بزنم به اون راه بهش محبت کنم با هر ترفندی جذب خودم کنم اما انگار  منو نمیبینه به خدا داغونم خدا میدونه تو دلم چه خبره از وقتی حامله شدم این اتفاق شروع شده تا الان که بچم 4 سالشه هر کاری کردم اما فایده نداشت نه رابطه ای باهام داره نه محبتی بهم میگه بشین زندگی کن به کنم کار نداشته باش شب و روزم خونه تو رو خدا کسی دعایی چیزی بلد نیست با راه کاری کمکم کنید خواهش دارم میمیرم

#خیانت

🌸وقتی رابطه ای تمام می شود...

تمام شدن یک رابطه طولانی معمولا برای افراد ناراحت کننده است اما وقتی رابطه ای با خیانت تمام می شود احساساتی مثل خشم نیز تجربه می شود.

👈🏻چند نکته برای عبور از این حالت در زیر پیشنهاد شده است:

✔️خاطراتی که داشتید اکنون آزار دهنده اند. سخت است یاد روزهای خوبی بیفتید که با یکدیگر داشته اید.سعی کنید کارهای جدید با افراد جدید یا کسانی که دوستشان دارید انجام دهید و خاطرات جدیدی بسازید.

✔️دل شکستگی وجود دارد واجتناب ناپذیر و ناخوشایند است.این احساسات اطراف شما را می گیرند، شما نمی توانید از آنها فرار کنید اما صحبت کردن و نوشتن درباره احساسات یکی از بهترین روش های تسکین درد است.

✔️شاید اعتماد دوباره سخت باشد. وقتی کسی به شما خیانت می کند، واقعا نمی توانید به سادگی فرد دیگری را جایگزین کنید. زمان می برد که بتوانید دوباره اعتماد کنید. شاید هم بخواهید به دوستان یا اعضای خانواده برگردید. این احساس بی اعتمادی احتمالا با گذر زمان درست می شود.

✔️اگر در فضاهای مجازی یکدیگر هستید می توانید او را حذف کنید یا بدون خشم و به سادگی صفحه او را دنبال کنید. اگر اذیت می شوید او را حذف کنید. شاید کمی سخت باشد اما باعث می شود انرژی بیهوده از شما نگیرد.

✔️به نظرات دیگران در مورد خودتان توجه کنید. اگر بیشتر افراد به شما نقد می کنند و معتقدند رفتارتان اشتباه است بهتر است مسئولیت رفتارتان را بپذیرید. به روابط خود از بالا نگاه کنید شاید یک الگوی ناکارآمد در روابط شما تکرار می شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه دارید با هم؟؟؟

با اون خانم چی رابطه دارن

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

برو مشاوره راهنماییت کنه...منم شوهرم ما فیلمای نامناسب دیگه خستم کرده...یه بارم تو گوشیش دیدم تو یه گروه نوشته بود یه خانم متاهل یا مجرد بیاد برا دوستی ک شر راه انداختمو حسابشو رسیدم.‌مهر و محبتش خوبه همه کاری ام میکنه اما دلمو شکونده با این کاراش

چی بگم اگر شرایط طلاق نداری باید دلت از سنگ بشه که فقط روزها رو بگذرونی...متاسفم که خانواده ها حاضرند بچه هاشون مرگ تدریجی داشته باشن فقط بخاطر حرف مردم...

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن