2777
2789
عنوان

ماشین لباسشویی خانوماااا🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ری...دم تو هیکل ماشین لباسشویی اسنوا. گندش بزنن. تو این س سال ی بار نشد یدوووونه لباس تمیز تحویلم بد ...

جدا؟؟ حتی اوکتا ها خوب نیستن؟

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
معلومع دوو 

ممنونم

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

مادرشوهر دوستم دوو داره 

میگه کلا کارمیکنه متوجه نمیشی و خیلی راضیهههه

حتی دوستمم لباسشوییشو دووبرداشت سرهمین قضیه 

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
مادرشوهر دوستم دوو داره  میگه کلا کارمیکنه متوجه نمیشی و خیلی راضیهههه حتی دوستمم لباسشوییشو ...

من خودمم دوو دارم خوبه ولی احساس میکنم زیاد تمیز نمیشوره 😐

اوکتا چیه؟؟؟؟

والا من دارم اشغاله

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
واقعا خوبه؟

مال زن داداشم اسنواس راضیه البته تازه خریده 

ی چیزش که من خوشم اومد اینکه شستشوی اسلامی هم داره 😍

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
لباسشوییم الجیه ظرفشوییم دوو دوو خوب بوده  اگر مدلی ک میخای بخری میشناسی برو تو دی جی کالا و ...

ممنون عزیزم حتما

من هشت ساله اسنوا دارم اتفاقا خیلی راضی ام تمیز میشوره تا بحال هم نشده لباسا بهم رنگ پس بدن و لباس رو خراب کنه پتو تک نفره هم میشورم باهاش هفت کیلوییه

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
مال زن داداشم اسنواس راضیه البته تازه خریده  ی چیزش که من خوشم اومد اینکه شستشوی اسلامی هم دار ...

جدی چجوریه یعنی 😂 صلوات میفرسته

من خودمم دوو دارم خوبه ولی احساس میکنم زیاد تمیز نمیشوره 😐

پودرتو عوض کردی ؟

تایم شستشو رو بیشتر کن ًامتحان کن شاید درست شه

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop