2777
2789
عنوان

ماشین لباسشویی خانوماااا🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 43 پست
من هشت ساله اسنوا دارم اتفاقا خیلی راضی ام تمیز میشوره تا بحال هم نشده لباسا بهم رنگ پس بدن و لباس ر ...

مدلش چیه عزیزم این ocat c هست

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
پودرتو عوض کردی ؟ تایم شستشو رو بیشتر کن ًامتحان کن شاید درست شه

فک‌کنم باید همین کار کنم

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدلش چیه عزیزم این ocat c هست

نمیدونم اما اکتا ها جدیدا من هشت ساله استفاده میکنم اما ده ساله خریدمش 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
نمیدونم اما اکتا ها جدیدا من هشت ساله استفاده میکنم اما ده ساله خریدمش 

اره همین جدیده جواب پس نداده ریسکه قیمتش ۶ میلیونه

پودرتو عوض کردی ؟ تایم شستشو رو بیشتر کن ًامتحان کن شاید درست شه

پودر هم پرسیل استفاده میکنم 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
جدی چجوریه یعنی 😂 صلوات میفرسته

نه عزیزم برای لباس هایرنجس همزمان با ابگیری  تخلیه میکنه و اب عساله خارج میشه و پاک میشه 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

منم برای لوازم برقی به ایرانی اعتماد ندارم...یخچالم ایرانیه راضی نیستم...ولی ماشین لباسشویی دوو فک کنم خوب باشه یه مدل خوب انتخاب کن

برام دعا کنید خدابه منم نی نی بده😍😍😍

من دوماه پیش ال جی j6 هشت تومن افتاد ۹کیلویی از نظر صدا---صداش خیلی کم چرا خشک کن یکم صدا داره که باید تراز باشه---ولی فک کنم گرون گرفتم

برام دعا کنید خدابه منم نی نی بده😍😍😍
نه عزیزم برای لباس هایرنجس همزمان با ابگیری  تخلیه میکنه و اب عساله خارج میشه و پاک میشه

اها 

اصلا دوونگیر من دوو خریدم پس دادم امروز قراره برام ال جی بیارن ماشین لباسشویی فقط الجی  دوو خیل ...

ممنون عزیزم