2777
2789

خیلی زورم گرفت...دارم براش از سر کارم تعریف میکنم... همکارم طلبکار شده ازم...هنوز حرفم تموم نشده میگه از بس بی سیاست و بیچاره ای...چهار دفعه تو کارام باهاش مشورت کردم فکر کرده باسیاست ترینه...یه لحظه خورد شدم😔😔😔

بعدشم بهش گفتم نباید اینجوری میگفتی میگه از این به بعد مشکلی برات پیش اومد به خودم بگو بهت بگم چیکار کنی گفتم اینجوری که تو گفتی هر کی باشه از مشورت کردن پشیمون میشه...ولی حرفش بدجوری خوردم کرد 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

اتفاقااااا عالیه ، ببین بهترین حالت اینه که شوهرت فکر کنه شما ساده و بی سیاست هستی.....اما شروع کن یاد بگیر زرنگ باشی و پر سیاست 

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۶ ، ۷ سال پیش تا حالا من هیچوقت مشکلاتی که برام توی اداره پیش میاد رو به شوهرم نمیگم . همیشه میذاشت سر بزنگاه و به روم میاورد که مثلا تو با همه دعوا داری . تو با همه مشکل داری . تو از همه طلبکاری !

بهش میگم بذار توضیح بدم جوابشو دادم باز میگه دو روز دیگه بهش نیاز پیدا میکنی...گفتم میدونم اینو برای همین به خوبی و خنده جوابشو دادم 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

کتاب مردان مریخی زنان ونوسی میگه زنا وقتی با مردا حرف میزنن فقط حس درد و دل کردن دارن ولی مردا فکر میکنن اینقدر تو حل مشکلشون ضعیفن که از اونا کمک خواستن و کلاه آقای همه چی دان رو سرشون میزارن و راهکار میدن

از ۶ ، ۷ سال پیش تا حالا من هیچوقت مشکلاتی که برام توی اداره پیش میاد رو به شوهرم نمیگم . همیشه میذا ...

کار خوبی کردی...خیر سرم گفتم همسرمه خوبمو میخواد 

حالا ک اینجوریه اصلا ازش مشورت نگیر حالا پیش خودش میگه بلد نیست چجور رفتار کنه و اعتماد ب نفس نداره و ضعیفه .مردا از زنای ضعیف خوششون نمیاد ازش زده میشن .ب هیچ عنوان ازش مشورت نخواه با افراد دیگه ک راحتی حرف بزن 

حالا ک اینجوریه اصلا ازش مشورت نگیر حالا پیش خودش میگه بلد نیست چجور رفتار کنه و اعتماد ب نفس نداره ...

اوووووف این زندگی مشترک چقدر سفت کن شل کن داره...واقعا مامانم راست میگه همش بازیگریه...متاسفانه من بازیگر خوبی نیستم...خیلی هم تلاش میکنم...ولی تو این مورد دیگه باهاش مشورت نمیکنم

از ۶ ، ۷ سال پیش تا حالا من هیچوقت مشکلاتی که برام توی اداره پیش میاد رو به شوهرم نمیگم . همیشه میذا ...

دقیقا شوهرمنو وخونوادش خیلی بیخودن همش میزنن تو سر ادم.منمهیچوقت پیششون ضعف نشون نمیدم و نمیگم.خدا نگهداره واسم دخترمو و مادرمو خواهرو بابامو فقط پیش اینا دردو دل میکنم😍

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
اتفاقااااا عالیه ، ببین بهترین حالت اینه که شوهرت فکر کنه شما ساده و بی سیاست هستی.....اما شروع کن ی ...

نه در این حد.....

ببخشید اینطوری شوهره زن رو یه احمق فرض می‌کنه

خوبه که به مرد احترام بزاری نه اینکه خودتو خورد کنی یا اجازه توهین بدی

دوستای مهربون می‌خوام وومهربونیهای واقعی  
نه در این حد..... ببخشید اینطوری شوهره زن رو یه احمق فرض می‌کنه خوبه که به مرد احترام بزاری نه این ...

هیچ ربطی به توهین نداره ، البته من نمیدوم حد و حدود احترام بین استارتر و شوهرش چطوریه ،من نوشتم خوبه که مرد تصور کنه زنش ساده است ،نه اینکه نادان فرضش کنه

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد