2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون زشتن؟

12517 بازدید | 290 پست

اول کاری بگم بهم حمله نکنین یک عنوان نوشتم بیاین داخل تاپیک وگرنه هیچکس زشت نیس و هرکس ب نوع خودش زیباست.

خب حالا بریم سراصل مطلب

من بچم ک بدنیا اومد دادنش بغلم یک چیز ریز و پرمووو یعنی باورتون نمیشه این بچه چقدر پرمو بود کل صورتش رو مو گرفته بود 

خلاصه ک مثل بعضیا سفید و تپل وخوشگل نبوداصلاهم شبیه دخترا نبود تا۴۰روزگی ک گوششو سورلخ کردم همه میگفتن چه پسرزشتی و ...بعدشم ک موهاش ریخت و کلا کچل شده بود منم خیلی غصه میخوردم اما خب دیگه کم کم عادت گردم و بهرحال بچمو دوست داشتم

تااینکه ورق برگشت و بعداز ۱سالگی دخترم بقدری این بچه بانمک شده ک توهرمجلس یا جمعی ک هستیم بقیه رو جذب خودش میکنه و تا نیان بوسش نکنن دست برنمیدارن😐😐

مثلا همین مادربزرگم ک میگفت بچت زشته الان همش میگه تاحالا بچه ب این بانمکی و جذابی ندیدم😐😑

بخدانمیخوام بیخود از بچم تعریف کنم😂حرفای بقیه اس

عکس قبل و بعدشم اگ تقاضا زیاد باشه میذارم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.