2777
2789
عنوان

فردا زايمانمه😊🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی گلم ان شاءالله ک زایمان راحتی داشته باشی  دوست گلم اون لحظه منتظرا رو خیلی دعا کن خیلی ...

حتما عزيزم، انشالا زودتر از اون چيزي كه فكر مي كنيد دامنتون سبز بشه🌹

حتما عزيزم، انشالا زودتر از اون چيزي كه فكر مي كنيد دامنتون سبز بشه🌹

ان شاءالله

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ایشالله نی نی تو صحیح وسالم بغل بگیری وزایمان راحتی داشته باشی،حتما برامامنتظرا دعاکن گلم😍

قوربونت، ايشالا به زودي زود دامنتون سبز بشه به حق اين ماه عزيز🌹🙏

بسلامتی عزیزم گلم اونجا اسم منو بیار بگو ایشاالله هرچی تو دل نیلوفر هست بهش برسه

مرسي قوربونت، حتتتتتما به يادت هستم. انشالا به زودي به حاجت دلت برسي عزيزم🥰🌹🙏

انشاالله به سلامتی  عزیزم من یه مشکلی دارم میشه برام از ته دل دعااااا کنی 😔

حتما سلما جان. به يادتم انشالا زودي حاجت روا بشي و گره از كارت باز بشه به حق اين ماه عزيز..🌹🥰

آخی عزیزم منم انشالله آخر همین ماه زایمان دارم😍

خیلیییی حس عجیبیه هم آدم خوشحاله که بچه‌شو میبینه هم ناراحته که مهمونش از تو شکمش واسه همیشه میره. قدر امشبو بدون آخرین شبیه که مهمون بدنته😍❤

مبارکت باشه انشالله به سلامتی😚

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁