2777
2789
عنوان

فردا زايمانمه😊🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 65 پست
آخی عزیزم منم انشالله آخر همین ماه زایمان دارم😍 خیلیییی حس عجیبیه هم آدم خوشحاله که بچه‌شو میبینه ...

برا شما هم انشالا سلامت و راحت دنيا بياد. 

دقيقا!!!! همين طوره كه ميگي! من الان انقدر خسته ام. بايد بگيرم بخوابم ولي دلم نمياد. دلم واسه ني ني توي شكمم تنگ ميشه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت که تموم شد من تا اخر ماه باید صبر کنم خیلی دیر میگذره

آره ولي از يه طرف هم خوشحال باش. به كارهاي نكرده ات برس. بيشتر استراحت كن. حسابي با ني ني خلوت كن و حرف بزن. اون الان نزديك تر از هر زمان ديگه ايه بهت! من دلم براش تنگ ميشه تو دام! همين فردا! مي دونم😢

برا شما هم انشالا سلامت و راحت دنيا بياد.  دقيقا!!!! همين طوره كه ميگي! من الان انقدر خسته ام. ...

آخی عزیزم به این فکر کن که از شکمت در میاد و میاد توی بغلت😍

در واقع خوشحالیش بیشتر از ناراحتیشه😍

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
منو شما تقریبا با همیم طبیعی هستی یا سزارین

من سزارین هستم عزیزم شما چی؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
آره ولي از يه طرف هم خوشحال باش. به كارهاي نكرده ات برس. بيشتر استراحت كن. حسابي با ني ني خلوت كن و ...

منکه خسته شدم اخه همه ی بارداریم تنها بودم دیگه روزا برام نمیگذره

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
آره ولي از يه طرف هم خوشحال باش. به كارهاي نكرده ات برس. بيشتر استراحت كن. حسابي با ني ني خلوت كن و ...

آره دقیقا. زمانی که تو شکم آدمه نزدیک تر از هر زمان دیگه ای هستش. بعد از اون نزدیک ترین زمان وقتیه که شیر میخوره بعد وقتی از شیر گرفته میشه بازم فاصله زیاد تر میشه. بعد وقتی مدرسه میره فاصله بیشتر میشه و وقتی هم که ازدواج میکنه دیگه از همه بیشتر.

چقدر دنیا بی رحمه...

خودمم چون آخر ماه زایمان دارم دلم واسه این چیزا گرفته

منم سزارینم برای ۳۰ یا ۳۱ وقت داده، خیلی دیر میگذره

وای واسه منم دقیقا ۳۰ یا ۳۱ وقت داده‌.

چطور سزارین قبول کردن؟الان خیلی سخت میگیرن.

من فقط دوتا بیمارستان تو رشت هست که این دوتا باید یکی رو انتخاب کنم بقیه قوبل نمیکنن سزارین رو

آره دقیقا. زمانی که تو شکم آدمه نزدیک تر از هر زمان دیگه ای هستش. بعد از اون نزدیک ترین زمان وقتیه ک ...

واي واي نگو الان اشكام مياد😢😭

دقيقا به همين چيزا فكر ميكنم. خيلي غم انگيزه. به هر اندازه كه با ازدواج و بچه دار شدن وابستگي هامون بيشتر ميشه بايد خودمونو براي از دست دادن هاي بيشتر آماده كنيم😔

وای واسه منم دقیقا ۳۰ یا ۳۱ وقت داده‌. چطور سزارین قبول کردن؟الان خیلی سخت میگیرن. من فقط دوتا بیم ...

من تهرانم بیمارستان خصوصی قبول میکنن ولی خب هزینش ازاده، من اصلا طاقت طبیعی ندارم از طرفی خونم به بیمارستان دوره همش میترسیدم تو اوج ساعتای شلوغی و ترافیک دردم بگیره

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
واي واي نگو الان اشكام مياد😢😭 دقيقا به همين چيزا فكر ميكنم. خيلي غم انگيزه. به هر اندازه كه با از ...

منم به این چیزا فکر میکنم غصه دار میشم.

ولی باید قبول کنیم داریم مادر میشیم و باید قوی باشیم.

مادرامون چیکار کردن با دوری ما؟ماهم عادت میکنیم. تا بوده چنین بوده، تا هست همین باشد...

قدر مادرامونو اینجوری بیشتر میدونیم😍

اسی چیشد زایمان کردی به سلامتی؟؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

سلام گلم چی شد نی نی خوشگل ما دنیا اومد انشالله؟حال خودت و نی نی خوبه؟

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن