2777
2789
عنوان

مهد کودک یاسمن سئول ؟؟؟

6374 بازدید | 40 پست

سلام خانما..کسی هست بچشو مهد یاسمن تو سئول گذاشته باشه؟چطوره خوبه بنظرتون؟

اگه میدونید ممنون میشم راهنماییم کنید

خدای مهربونم دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر کردم سعول کره جنوبی رو میگی😁😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خیر نداره بی شک. من مدیراموزش 10تا مهد تو تهران بودم یکیش همین بود

واقعا مدیر اموزش اونجا بودید  ببخشید انقدر سوال میکنم اما من خیلی از  محیط یاسمن خوشم اومد و نسبت به چندین مهد دیگه بنطرم خیلی بهتره...میخوام پسرمو ثبت نام کنم اونجا...گفتم اینجا بپرسم ببینم نظر خانمایی که میشناسن این مهد رو چیه..

خدای مهربونم دوستت دارم