2777
2789

من خودم😢😢😢😢 بخاطر شریک بودنش با برادرش......الانم فک کنم رفت قلیون بکشه....فرداهم مهمون دارم خرت وپرت لازم داشتم حالا چیکارکنم.....قصدم ندارم فعلا باهاش حرف بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قهر بودم داشت میرفت دلم سوخت اشتی کردم.

اخه باردارم تو خونه پوسیدم این شبها هم همسرم میره هیئت من نمیتونم باهاش برم دلتنگی میگیرم.....

😢😢😢😢

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

من... حامله ام ، اسباب كشي داريم اونم همش نق ميزنه شايدم حق داره با اين كرايه هاي گرون 😔😔😔😔😔 واقعا  سخته زندگي 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️

من 

مردتیکه از ساعت ۵ازسرکاراومده میبینه دخترم خیلی اذیت میکنه و شیطونه منم حالم خوب نیست دارم میبرمش پارک رفته تو اتاق خوابیده دخترهم یک سره گریه و غر

مردتیکه بیغیرت😡😡

داشت میرفت هیات دلت سوخت؟

نه حوصله نداشتم چیزی درست کنم داشت میرفت گشنش بود نون خالی برداشت تو راه بخوره دلم سوخت😢

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
من سر بهونه گیریایِ الکی من😣

عقدی؟؟؟؟منم دوران عقد اینطوری بودم ولی بعد عروسی یه مشکللتی جلوراه آدم میاد که نمیشه بحث نکرد....واقعا دلم اون دورانو میخاد باهمه بهونه گیری هاش