2777
2789

یه بار من بچه بودم با عموم اینا رفته بودیم باغچه پدربزرگم... منو دخترعموم که هم سنیم تنهایی رفتیم جای دور و اب میمومد نشستیم تو اب و پاهامونو گذاشتیم اب..من هی درمورد جن حرف میزدم. دخترعموم. میگفت وای میترسم چیزی نگو. اما منم خوشم میومد و شروع به فوش دادن به جنا کردم... بخدا درست همون موقع بود که یه درخت بزرگ سنجد که کنارمون بود شکست.... حالا کی بدو کی ندو.... خلاصه مامانم اینا نگاه کردن جا خورده بودن اما به روشون نیاوردن. گفتن از اول شکسته بود.. من یادمه بخدا درخت اونقدر کلفت بود و سالم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تهران دانشجوبودم یکی خوابگاه خواهران ..چهارتادختربودن تواتاقشون که دونفر دونفرروبه روی هم نشیته بودن داشتن غذامیخوردن یهو دربازمیشه این دونفری که روشون به طرف دربود لکنت میگیرن نمیتونن بحرفن بعدغش میکنن اون دونفریم که پشتشون به دربود وقتی برمیگردن ازشدت وحشت سکته میکنن این دونفرکه غش کرده بودن بعدا که به هوش میان میگن که یک موجود عظیم والجسه ای دیدن که شنل سیاه تنش بود پاهاشم مثل اسب پرازموبود پوستشونم زرررد زرد بود احتمال دادن که جن بوده..ازون به بعد دراون اتاقو پلپش کرده بودن بجاانباری استفاده میشد گاهیم بچه ها دیده بودن که چراغش روشن وخاموش میشده😨

خدایاشکرت

مامان جاریم چند سال پیش تو خونشون بود ه یک دفعه یکی میگرتش میکشه زرف در تا دم درم میبره یهو ولش میکنه بعد فردا میفهمه که همسایشون مرده اونم یکی انگار کشیده برده دم در بعد خفه شده میگن ارزاییل بوده اشتباهی اومده سراغ اون بهد دم در ولش کرده