2821
2789
عنوان

چیکار کنم صورتمو🧐🧐🧐🧐🧐

369 بازدید | 26 پست

دکتر پوست رفتم برای جای جوش و تزریق فیلر برای چونه و گونه و اینا.گفت چند جلسه prp و لیزر برای پوست صورت ۲ سی سی چونه .هر جلسه لیزر و prp گفت ۷ تومن و ژل هم هر سی سی ۱۵.موندم چیکار کنم چقدم گرونه اونطور که حسای کردم نزدیک ۱۰۰ میخوام

اگه داری خرج کن اگه نداری برای اولویت دوستیت خرج کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مگه چند سالتونه دنبال این کارایین؟ما چهل پنجاه ساله هامون همه نچرالن

این کار اصلا به نچرال بودن و این چیزا ربطی نداره

اگه ادم پوستش داغون نمیشد خودشم نمیرفت سمت این کارا

مجبوره بره انجام بده بالاخره چون دست خودش که نبوده انجام هم اگه نده اعتماد به نفس ادم فقط پایین میاد

«در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»

۲۶.خب همه خداییش خیلی خوشگل شدن و بخودشون میرسن احساس میکنم زشتم

اتفاقا از 26 تازه اوج زیبایی زنا طبیعیش شروع میشه سی سالگی اوجش هست

به نظرم دستکاری نکن

دوست من الان حدود چهل سالشه و با هم خیلی ساله ارتباط نداریم دیروز دیدمش حالا بماند از اول عادت داشت اندازه عروسی هر روز ارایش کنه دیروز دیدم فک و ایناشو تزریق کرده حقیقتش خوشم نیومد اصلا

یه ذره سنت بره بالاتر عاشق نچرالی میشی

من هجده سال و نوجوون بودم همش دوست داشتم موهامو هر روز رنگ کنم از سی به بعد به زور میرم رنگ میکنم یا چند سال یه بار نه اینکه شلخته باشما موهای خودمم رنگش مشکی و خوبه از طبیعی بودن خوشم میاد

میری اینستا خیلی ها شبیه هم هستن

کلا من از اول طبیعی پسند بودم مثلا الان عروس و میکاپ هم میبینم نمیدونم چرا از قبل طرف بیشتر خوشم میاد تا بعد ارایش

میدونم خانما واسه دل خودشون انجام میدن ولی باور کن مردا و مردمم طبیعی رو تو خیابون بیشتر میپسندن تا عملی

این کار اصلا به نچرال بودن و این چیزا ربطی نداره اگه ادم پوستش داغون نمیشد خودشم نمیرفت سمت این کارا ...

من الان حدود چهل سالمه پوستم از بیست سالگیم بهتره چون جوشم نمیزنم اون زمانا پر جوش چرکی و سرسیاه بود

اینا مافیای زیبایی هستن که زنارو میکشونن سمت این چیزا وگرنه زنا خودشون طبیعی زیبا هستن نهایت یه ارایش هم بکنن زیباتر میشن