2777
2789
عنوان

تروخدا بگین من چیکار کنم

227 بازدید | 28 پست

خسته شدم بخدا حدود شش هفت ماهه که غذا خوردنم خیلی اروم شده نمیتونم سریع غذا بخورم ی بشقاب رو تو یک ساعت دقیق تموم میکنم بازم میتونم بخورم ولی چون خسته شدم دیگه میگم ولش کن شوهرمم شاکیه میگه سفره زیاد میمونه تروخدا اگه راه حلی دارین بگین سرعت غذاخوردنم عادی شه کسی میدونه دلیلش چیه

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤

خودت فکر میکنی دلیلش چیه؟

دهنت یا فکت درد میگیره؟

حوصله نداری؟

نمیتونی خوب بجویی؟

معدت قبول نمیکنه؟

ناراحتی؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت فکر میکنی دلیلش چیه؟ دهنت یا فکت درد میگیره؟ حوصله نداری؟ نمیتونی خوب بجویی؟ معدت قبول نمیک ...

خیلی اروم شدم نمیتونم لقمه غذا رو ببرم پایین مگه با اب بخاطر همینم خیلی زیاد غذا تو دهنم میمونه 

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤

اگه تند تندم بخورم غذا برمیگرده 

دندونات سالمه؟

اره مشکلی نداره

خیلی اروم شدم نمیتونم لقمه غذا رو ببرم پایین مگه با اب بخاطر همینم خیلی زیاد غذا تو دهنم میمونه  ...

باید ببینی فکر میکنی علتش چیه به متخصص مراجعه کنی.

مثلا این که میگی ممکنه گلوت مشکل داشته باشه متخصص غدد باید بری.

مامان من اینجوری بود غذا پایین نمیرفت رفت دکتر گفت یه بیماری هست اسمش دقیق یادم نیست. هرمی هیاتال! یه چی تو این مایه ها. که تو گلوش یه برآمدگی هست که غذا پایین نمیره.

یا اینکه ممونه مشکلت روحی باشه.

یا اینکه دور از جون اگه کلا تو بقیه کارها هم کُند شدی ممکنه بیماری خود ایمنی باشه. یعنی ممکنه عصب های دستت خوب کار نکنه

علت رو خودت باید پیدا کنی بعد پیش همون متخصص بری

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
باید ببینی فکر میکنی علتش چیه به متخصص مراجعه کنی. مثلا این که میگی ممکنه گلوت مشکل داشته باشه متخص ...

مامانت الان خوب شده؟یعنی درمان داره

وای خیلی میترسم کارامم اروم انجام میدم ارایش کردنم که دیگه خیلی ارومه

خیلی اروم شدم نمیتونم لقمه غذا رو ببرم پایین مگه با اب بخاطر همینم خیلی زیاد غذا تو دهنم میمونه  ...

مشکل معده نداری

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
مشکل معده نداری

معدم خیلی وقتا درد میکنه

مامانت الان خوب شده؟یعنی درمان داره

دکتر گفت میتونی عمل کنی ولی زیاد مهم نیست. فقط یکم کندتر غذا میخوره