2777
2789

خانما زنگ زدم به پدرشوهرم تشکر کردم اونم گفت من دوس داشتم برات النگو بخرم دیگه اینجوری شد.اینجوری شد یعنی مادرشوهرم اینجوری خواسته.به مادرش پیام دادم تشکر کردم.اینم بم من از شوهرم شش سال کوچیکترم بعضیا فک کردن چون متاهل بودم بزرگترم.تو اون تاپیک حسابی قضاوت کردین ولی متوجه نشدین که مهم مبلغش نبود طرز دادن کادو بود.پولو کارت به کارت کنن یه پیام بدن به شوهرتون که کادوی پسرته؟؟بدتون نمیاد؟؟

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

من بودم پسش میدادم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بدمون نمیاد کلی هم خوشحال میشیم میریم النگویی که دوست داریم میخریم افرین که تشکر کردی .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
عزیزم من صبحم تو تاپیکت بودم.کار خوبی کردی تشکر کردی .حساس نشو بخدا بد نبود .پدرشوهرمن با اون همه دا ...

۵۰ میلیون ؟

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
من بودم پسش میدادم

میخاستم همینکارو بکنم .دلم برا شوهرم سوخت،پدرومادر من دوبرابر این پول برام طلا خریدن قراره بیارن بیمارستان.مهم احترامه برام.همین

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

نه عزیزم ناراحتی نداره 

من دوستم تولدش بود میگفت پدرشوهرم ده تومن گذاشته رواپن گفته کادو تولدت اونم برنداشته یک ساعت دیگه اومده دیده همون ده تومنم نیس😆

🧚‍♀️

وااا ۸ میلیون کادو گرفتی دیگه ناراحتیت کجاشه

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

خوب کردی

تو اون تاپیک هم گفتم نه بدم نمیاد چون مبلغ پول زیاد بوده مجبور بودن کارت به کارت کنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏