2777
2789
عنوان

چطوری شوهر هاتونو رام میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 136 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهش احترام میذارم ازش تعریف میکنم سعی میکنم بهش اعتماد بنفس بدم خودمو آویزونش نمیکنم سعی میکنم با اعتماد بنفس باشم زنانگیمو تقویت کنم مردانگی های درونمو پیش شوهرم به صفر برسونم 

دادو بیداد رو گذاشتم کنار و به جاش سکوت رو انتخاب کردم و جوابشو هم گرفتم

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
وای مثل من..من حالم بهم میخوره ازش..شاید چن ماهه اصلن به قیافش نگاه نکرده باشم دست خودم نی بدم میاد ...

پس شوهرت چی‌میگه کنم دست خودم نیست اصلا هرچقدر میخام خوب باشم ی کاری مکنن ک از هر روز متنفر تر شم ازش

اللهم عجل ولیک الفرج       ؛امین یارب العالمین؛

مردا تقریبا همشون حتی اون با جنم و خییییلی مقتدراشون

فقط رام محبتن

باید بفهمی چ جور محبتی میخواد

مثلا من خودم شوهرم اگ ولش کنی یک ساعت نمیتونه زندگیو بچرخونه

تقریبا همه کارا مهم با خودمه اما جوری جلوه میدم ک انگار اون انجام داده

همیشه بهش میگم ای تو چ خوبی

درحالی ک خیلی وقتا ب خاطر کاراش میخوام بزنم بکشمش

اولا پذیرفتم ک بیشتر از این گنجایش مدیریت نداره

بعدشم زندگیمه نمیتونم اره بدم تیشه بگیرم

بدتر از همه خانواده شوهرم خیلی دلشون میخواد یه طور بشه ک زندگی من بلنگه بگن  ما اولمیدونستیم زندگی کن نیستید

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم

پاهاشو تو اب و گل میشورم ماساژ میدم 🙄

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
نتیجه عکس داده واسه من محبت زیادی دردسر سازه خواهر من باید محبت کرد و صبر کرد نتیجه شو ببینی وگرنه ه ...

اره اینم هست هر ادمی قلق مخصوص خودشو داره 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
پس ب حرفای مادرش محل ندم و ولی حرفاش رو شوهرم تاثیر داره اولا من هر چقدر میرفتم خونه مامانم کاری ندا ...

خهخخ دقیقا شوهرمنم اینجوری شده من از صب رفتم خونه ننم اون باننش تنها بود.... اینقدددد بش گفته بود ک یکماع نذاشت برم گفت حتی خانوادم فهمیدن ت زیادروی کردی

من با لحن شوخی نوشتم ولی حرفام جدی ه. مردها ذاتا مکانیزم دفاعی خیلی خیلی قوی دارن. اکثر مردها ب ...

شدیدا موافقم.به خاطر همینه سال های اول ازدواج پر از بحث و دعواس.من و شوهرمم ۳سال جنگ داشتیم الان حدود ۲ساله تازه قلق همدیگه اومده دستمون و به ارامش رسیدیم.منم خیلی کارا کردم البته.اینکه میگن محبت کن فقط اشتباهه.برای مردا باید دست نیافتنی باشی حتی وقتی کنارشی.یه وقتایی اتفاقا باید بی محلی کرد تا تشنه بشه.مرد با مرد هم فرق داره باید باهوش باشی و بدونی با هرمرد چجور رفتار کنی.مثلا شوهر من این مدلیه که اگه من ضعیف باشم ظالم میشه.پس من خودمو قوی تر کردم و اون عقب کشید و بیشتر احترام گذاشت.به احترام و محبت خیلی حساسه.میتونم با زبون چرب و محبت هرچی میخوام ازش بگیرم اما اگه یکم لحنم دستوری بشه بدتر باهام لج میکنه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌