2777
2789
عنوان

چطوری شوهر هاتونو رام میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 136 پست

جیب مارونزنن رامیشون پیشکش

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
فقط محبت  بهش محبت کن همیشه بهش ابراز علاقه کن ازش بخواه اونم باهات اینجوری

نتیجه عکس داده واسه من محبت زیادی دردسر سازه خواهر من باید محبت کرد و صبر کرد نتیجه شو ببینی وگرنه هر بی حساب محبت کنی میشی ممثل من سرخورده و عصبی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست همیشه به خودتون برسید و سک سی باشید. همینکه به موقع و به وقتش بتونید الهه درونتون رو فرا بخوونید کافیه. این از این.

دیگه اینکه هرروز قهر نکنید. کاری کنید که قهرتون و دعواتون ارزش داشته باشه. من دوسال تحمل کردم شوهرمو. شوهرم یه دائم الخمر به تمام معنا بود.  یه روز دیگه واقعا تحملم تموم شد. جمع کردم رفتم خونه بابام. شوهرم یهو به خودش اومد دید زندگی بدون من براش محاله. هیچوقت فکر نمیکرد من بزارم برم. انقدر زنگ زد و خواهش التماس کرد با مامان بابام حرف زد. کلی حرف شنید از مامان بابام تا من برگشتم و از اون روز که چهارماه میگذره شوهرم لب به مشروب نزده.

بنظرم خانمایی که شوهرشون خسیسه در‌وهله اول خودشون خسیسن و دلشون نمیاد برای خودشون خرج کنن. یاد بگیرید و به شوهرتون یاد بدید که شما لایق زیباترین لباسها و بهترین لوازم ارایشید.  خودتون با خودتون با احترام برخورد کنید. من شوهرم اگه کادویی میخرید که در شانم نبود ازش استفاده نمیکردم. یا اگه منو میبرد پایین شهر برای خرید باهاش میرفتم ولی هیچی پسند نمیکردم بخرم تا مجبور بشه از بالاشهر برای من خرید کنه همیشه. الان هیچوقت برای خرید اسم پایین شهرو نمیاره. هروقت بخوام مثلا کیفی کفشی مانتویی بخرم لوکس ترین مراکز خرید شهر میبره

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
شماهم راهنمایی کنید وازتجربیاتتون بگید

عزیزم ...🙈🙈🙈

من نه از سر سیاست و زیرکی بلکه از روی حس نوع دوستانه ای که به همه اطرافیانم دارم همیشه به مادر همسرم محبت داشتم ...

ازش میخوام گاهی خاطرات زایمان شو تعریف کنه خاطرات شیردهی ش به پسرشو .... وقتی با جزئیات میگه حمید اینطوری شیر میخورد اونطوری راه افتاد قند توی دلش آب میشه بازم احساس جوونی میکنه .... این باعث شده محبتش به من باندازه ی محبتش به دخترش باشه ....

وقتی شوهرم میبینه ما دوتا انقدر باهم خوبیم بیشتر عاشقم میشه .... برای عاشقی کردن مامانش حامی شه نه مانع ...

مثلا کافیه توی مهمونی قبل من شروع کنه به خوردن غذا ...مامانش سرسع تذکر میده اول لعیا ...

خلااااااصه ....

ولی کولی نمیدم هیچگاه ...

محبت سرجاش ... ولی از حقوقم نمیگذرم ...

مثلا وقتی با پدرش شریک بود و پدرش نصف حقوق بهش میداد که لایق ش بود خیلی راحت گفتم دوس ندارم همسرم توی شراکت باشه چون نهر و محبت بین مون داره از بین میره من میخوام شما خانوادم بمونید نه شریک ....

و جدا شدن از هم ...

و بسیاری ازین موارد ..

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
منظورت پسرشِ یه ! دوست پسر و اصولا دوست دختر تیغ میزنه نه مادر این یکی جدید بود 😂😂😂😂

والا من نمیتونم بگم 

اصلا خرج خونه و لباس خریدن برای خانواده ش چیزی نیس 

مادرش خیلی بی درکه اصلا ب فکر پسرش نیس مجرده و سنش بالا رفته فقط می‌خواد تیغش بزنه همین 

مثلا یکی از راهای رام کردن اینه

دیشب درخواست چایی کرد منم سرم تو گوشی بود دوباره گفت منم پاشدم براش چایی بزارم مامانم زنگ زد یادم رفت و بعدشم دیگ کلا خوابیدیم صیح ک بیدار شد بره دیدیم سر و سنگین برخورد میکنه و زیاد محل نمیزاره... طرف ظهر بود پاشدم واسه خودم چایی بزارم یادم ب دیشب افتاد...بهش پیام دادم الهی من بمیرم الهی من گور ب گور بشم...بعدش اس داد خدانکنه چرا؟؟؟ گفتم خدا منو بکشه تو دیشب چایی میخاستی من یادم رفت برات بزارم خدا مرگم بده...دیگ زنگ زد منم پشت گوشی صدامو غمگین کردم و اونم تازه یه چیز بدهکار شد گفت خب اشکالی نداره فدا سرت حالا ناهار چی میخای بخرم بیارم امروز نمیخاد ن

لازم نیست همیشه به خودتون برسید و سک سی باشید. همینکه به موقع و به وقتش بتونید الهه درونتون رو ...

عزیزم میشه کامنت های اینجاتو کپی کنی تاپیک مستقل بزنی؟؟؟؟میخوام حسابی بیام اونجا به بحث وتبادل نظر

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

بنظر من هر کسی یه اخلاقی داره و نمیشه تغیرش داد😶

ولی یه مثلی هس از محبت خار ها گل میشود😊

من خودم به شخصه امتحانش کردم و الان دارم نتیجه شو با خوبی و خوشی میبینم

البته شوهر من خیلیم اخلاقش بد نبود در کل خوب بود حرفمو گوش میکرد ولی بعضی وختا که حوصله نداش و بهم توجه نمیکرد

ولی من دوس نداشتم اینجوری باشه حتی و تو بی حوصله گیشم بهم اهمیت بده

من خودمم خیلی اخلاقم اولا گند بودو همش سرش داد میزدم

ولی بعد که خودمو درس کردم زندگیمون تغییر کرد 

چیزایی که دوس نداش زورش نمیکردم، اگه بحثی پیش میومد اول من کوتاه میومدم، از در که وارد میشد می پریدم بغلش قربون صدش میرفتم و ....هرکار محبت آمیز دیگه که به ذهنت بیاد کردم و الان بگم برام بمیر میمیره😁😍

خدایا پشت و پناه همسرم باش چون تنها با وجود اون خوشبختم❤💏
عزیزم ...🙈🙈🙈 من نه از سر سیاست و زیرکی بلکه از روی حس نوع دوستانه ای که به همه اطرافیانم دارم هم ...

ولی من ذاتاً زیادیییی محبت میکنم 

مثلاً خیلییی دیرباکسی صمیمی میشم وتا خودش پیش قدم نشه وسرصحبت باز نکنه صحبت نمیکنم وخیلی ها میگن بداخلاق ومغرور ولی بعدش که هم صحبت میشن ازبسسس باهاشون خودمونی وسادم براشون عادی میشم😥

چون کلاً نمیتونم ادا دربیارم و فیلم بازی کنم

مادر اون خیلی نفهمه ی کارایی مکنه ک من حرسم در بیاد منم تو جمع ب روش نگا نمکنم و محلش نمیزارم اونم ا ...

وای مثل من..من حالم بهم میخوره ازش..شاید چن ماهه اصلن به قیافش نگاه نکرده باشم دست خودم نی بدم میاد نمیتونم نگاش کنم