2777
2789
عنوان

چطوری شوهر هاتونو رام میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 136 پست
پسرعمه اش‌مرد چقد عقب افتاد دعا کنید بعد محرم صفر ایشالا ول کنن صبره الکی رو عروسی بگیرن یه صلوات م ...

الهی بگردم عزیزم مثل من شدی😢 منم پسر دایی جوون شوهرم فوت شد،سه ماه بعدش دایی جوونم فوت شد خیلی سخت شد داغون شدییم جفتمون ولی خداروشکر عروسی هم گرفتییم انشاالله بعد صفر عروسیتونو حتما به سلامتی بگیریید😚😚😚😚

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
ایمان تقوا عمل صالح شایدم بی کفایتی درباریان عیش و نوش پادشاه دخالت بیگانگان در امور داخلی😂😂😂

دخالت بیگانگان در امور داخلی 😁😁😁😁😁😂😂😂

اللهم عجل ولیک الفرج       ؛امین یارب العالمین؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رام کردن شوهر وحشی کاریه که از چندین ماه تا چندین سال ممکنه طول بکشه. برای من دو سال طول کشید دقیقا. ...

قبول دارم اينکه مرد دوجا تربيت ميشه خونه مامانش خونه همسر 

باید تربیتش کنين بيشتر زبون خوش ومحبت لازم شد خشن هم بايد بشيم 

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  

یه چیزی هم بگم.مردا اول ازدواج مثل یه خمیر شکل نگرفته هستن هر جوری که شکلشون بدین همونطوری میمونن 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
مادر اون خیلی نفهمه ی کارایی مکنه ک من حرسم در بیاد منم تو جمع ب روش نگا نمکنم و محلش نمیزارم اونم ا ...

اتفاقا مادرش همین و میخواد از این به بعد هر چی فت تو به روی شوهرت بیشتر بخند دستش و بگیر بزار بدنِ با این چیزا نمیتونه تو رو بسوزونه و آرمشتونو بهم بزنه

[QUOTE=103607082]من با لحن شوخی نوشتم ولی حرفام جدی ه. مردها ذاتا مکانیزم دفاعی خیلی خیلی قوی دارن. اکثر مردها ب ...[/QUشوهر من منو ب چشم دشمن میبینه چکار کنم این ذهنیتو از بین ببرع

منم وحشی دوس دارم 😂😂😂😂

😂😂😂😂

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اتفاقا مادرش همین و میخواد از این به بعد هر چی فت تو به روی شوهرت بیشتر بخند دستش و بگیر بزار بدنِ ب ...

پس ب حرفای مادرش محل ندم و ولی حرفاش رو شوهرم تاثیر داره اولا من هر چقدر میرفتم خونه مامانم کاری نداشت چند بار مامانش نشست گفت الان دگ نمیزاره برم 

اولا اینکه مرد اولین زنی که تو زندگیش میشناسه مادرشه. اولین عشقی که تجربه میکنه عشق مادریه. پس شما باید کم کم بدون حالت تدافعی باید خودتون رو تو دلش جا کنید و عشق واقعیش خودتون بشید. اگه از اول نسبت به مادرش تاخت و تاز کنید یه جوری حالت دفاعی میگیره که تا سالها نمیشه درستش کرد. این از این. پس تاخت و تاز به مادرشوهر ممنوع. یه روش دیگه ای هم که خانما اتخاذ میکنن برای بدست اوردن دل شوهر اینه که میرن با مادرشوهر دوست میشن که اونم کار اشتباهیه و در نهایت دودش تو چشم خودتون میره. با مادرشوهر از سر دوستی وارد بشید ولی فاصلتون رو هم حفظ کنید. هیچوقت نذارید مادرشوهر خصوصی ترین مسائل زندگیتونو بلد بشه

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
اولا اینکه مرد اولین زنی که تو زندگیش میشناسه مادرشه. اولین عشقی که تجربه میکنه عشق مادریه. پس شما ب ...

چه خوب توضیح میدی ..

من بطور ذاتی و طبیعی این کارا رو کردم از اول و واقعا نتیجه بخش بوده واسم ...

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏