پسرعمه اشمرد چقد عقب افتاد دعا کنید بعد محرم صفر ایشالا ول کنن صبره الکی رو عروسی بگیرن یه صلوات م ...
الهی بگردم عزیزم مثل من شدی😢 منم پسر دایی جوون شوهرم فوت شد،سه ماه بعدش دایی جوونم فوت شد خیلی سخت شد داغون شدییم جفتمون ولی خداروشکر عروسی هم گرفتییم انشاالله بعد صفر عروسیتونو حتما به سلامتی بگیریید😚😚😚😚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادر اون خیلی نفهمه ی کارایی مکنه ک من حرسم در بیاد منم تو جمع ب روش نگا نمکنم و محلش نمیزارم اونم ا ...
اتفاقا مادرش همین و میخواد از این به بعد هر چی فت تو به روی شوهرت بیشتر بخند دستش و بگیر بزار بدنِ با این چیزا نمیتونه تو رو بسوزونه و آرمشتونو بهم بزنه
[QUOTE=103607082]من با لحن شوخی نوشتم ولی حرفام جدی ه. مردها ذاتا مکانیزم دفاعی خیلی خیلی قوی دارن. اکثر مردها ب ...[/QUشوهر من منو ب چشم دشمن میبینه چکار کنم این ذهنیتو از بین ببرع
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اولا اینکه مرد اولین زنی که تو زندگیش میشناسه مادرشه. اولین عشقی که تجربه میکنه عشق مادریه. پس شما باید کم کم بدون حالت تدافعی باید خودتون رو تو دلش جا کنید و عشق واقعیش خودتون بشید. اگه از اول نسبت به مادرش تاخت و تاز کنید یه جوری حالت دفاعی میگیره که تا سالها نمیشه درستش کرد. این از این. پس تاخت و تاز به مادرشوهر ممنوع. یه روش دیگه ای هم که خانما اتخاذ میکنن برای بدست اوردن دل شوهر اینه که میرن با مادرشوهر دوست میشن که اونم کار اشتباهیه و در نهایت دودش تو چشم خودتون میره. با مادرشوهر از سر دوستی وارد بشید ولی فاصلتون رو هم حفظ کنید. هیچوقت نذارید مادرشوهر خصوصی ترین مسائل زندگیتونو بلد بشه
بعضی زنها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زنها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.