2777
2789
عنوان

چطوری شوهر هاتونو رام میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 136 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رام کردن شوهر وحشی کاریه که از چندین ماه تا چندین سال ممکنه طول بکشه. برای من دو سال طول کشید دقیقا. 

دوستانی که میگن مگه مرد حیوونه، باید خدمتشون عرض کنم که تعداد زیادی از مردها پسربچه های سرتق و بی ادبی هستن که فقط ظاهرشون شبیه مردای گنده هست و ریش و سیبیل دارن. ولی ذاتشون شبیه حیوانات وحشیه و بهشون نزدیک بشی رم میکنن. پس باید یه سری تکنیک هایی رو بکار برد که کم کم بهت اعتماد کنن و بدونن که باید به همسر احترام گذاشت. 

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
اون از زیاد محبت کردن خوشش نمیاد من بی محلی کنم بهش خوشش میاد بیشتر

خب بی محلی کن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ایمان تقوا عمل صالح شایدم بی کفایتی درباریان عیش و نوش پادشاه دخالت بیگانگان در امور داخلی😂😂😂

😃😃

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
مگه دور از جون حیوونن که رام بشه هر مردی یا زنییک رگ خواب و ساعت خوب و بدداره اون و بشناسیو دستمون و ...

مادر اون خیلی نفهمه ی کارایی مکنه ک من حرسم در بیاد منم تو جمع ب روش نگا نمکنم و محلش نمیزارم اونم از موضوع ناراحت میشه اصلا دست خودم نیست هرکاری مکنم نمیتونم دلمو با مادرش صاف کنم ب خودشم گفتم ولی قبول نمکنه

اللهم عجل ولیک الفرج       ؛امین یارب العالمین؛
ببین گیجش کن یه دقیقه سگ محل کن یه دقیقه خیلی محل کن بزار تو دو راهی دو محله گیر کنه و رام و اهلی ...

اینجوری یهو دیدی زوزه کشان سر به بیابان گذاشت😂😂

عزیزم بیشتر توضیح بده حرفات اموزنده س

من با لحن شوخی نوشتم ولی حرفام جدی ه. مردها ذاتا مکانیزم دفاعی خیلی خیلی قوی دارن. اکثر مردها به همسرشون تو اوایل زندگی مشکوکن. همسرشون رو به چشم یار و دوست نمیبینن. به چشم رقیب میبینه. به چشم متجاوزی میبینن که وارد حریمشون شده و دلشونو برده. واسه همین اگه رفتارهای مناسب رو اتخاذ نکنید تا سالهای سال ممکنه شمارو به چشم دشمن خودشون ببینن

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.