2777
2789
عنوان

چطوری شوهر هاتونو رام میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس ب حرفای مادرش محل ندم و ولی حرفاش رو شوهرم تاثیر داره اولا من هر چقدر میرفتم خونه مامانم کاری ندا ...

نه سیاست داشته بش الکی از مادرش تعریف کن بزار بیشتر حرفتو براش ارزش داشته باشه تا مادرش 

برای شوهرتون باید تبدیل به یه الهه بشید. مطمئن باشید که یه ویژگی داشته باشید که شوهرتون بدونه هیچ جای دیگه و پیش هیییچ کس دیگه نمیتونه اونو پیدا کنه. مثلا شوهر من چندتا چیز که تو من دیده که جای دیگه نمیتونه بدست بیاره.

اولا اینکه من بهترین دوستشم. اگه شوهرتون از یه ورزشی خوشش میاد علاقشو مسخره نکنید. درمورد اون ورزش اطلاعات کسب کنید و باهاش بشینید تماشا کنید. اگه به کوهنوردی علاقه داره باهاش برید کوه. کاری کنید که تو هر تفریح و سرگرمی بهترین یار همدیگه باشید. شوهرم حتی اگه دلش بخواد راجع به فانتزیاش درمورد ماشین ها حرف بزنه من براش گوش شنوام و اطلاعات هم کسب میکنم که تو بحث پیشش کم نیارم. 

دوم اینکه من توی رابطه جنسی یه چیزایی رو داخل رابطه میارم که شاید فقط تو فیلمای +۱۸ پیدا کرد. اصلا مهم نیس که شکم دارید یا اندامتون‌اونجور که فکر میکنید زیبا نیست. مهم اینه که پیش شوهرتون تبدیل به یه آفرودیت واقعی بشید. من همه فانتزی هایی که به ذهنم میرسه انجام میدم. نمیتونم براتون شفاف توضیح بدم. ولی کارایی میکنم که شوهرم میدونه شاید کمتر زنی رو میتونست بگیره که این کارا رو انجام‌بده

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
من آنقدر اومدم نی نی سایت از مادر دوس پسرم ندیده تنفر دارم حالم ازش بهم میخوره  البته بگم ...

منظورت پسرشِ یه ! دوست پسر و اصولا دوست دختر تیغ میزنه نه مادر این یکی جدید بود 😂😂😂😂

من آنقدر اومدم نی نی سایت از مادر دوس پسرم ندیده تنفر دارم حالم ازش بهم میخوره  البته بگم ...

وااااا دوس پسرت پسرشه

هنوز همسره شما نشده خیلی اشتباه فک میکنین

من داداشم مجرده خیلی خرجه من میکنه

اما اگ زن داشته باشه من خودم نمیدارم خرج کنه

پس ب حرفای مادرش محل ندم و ولی حرفاش رو شوهرم تاثیر داره اولا من هر چقدر میرفتم خونه مامانم کاری ندا ...

عزیز من از تجربه خودم میگم ..مادرشوهر منم به همسرم همینکارو یاد میداد ..اولش کوتاه اومدم نمیخواستم دعوا بشه ولی بعد  دیدم وارد مرحله بعدی شد پس همون برگشتم سر خط اول و اصلا محل ندادم و  رفتم خونه مادرم به حرفا و نیش و  کنایه ها هم پاسخ دادم 😒😡😌

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
برای شوهرتون باید تبدیل به یه الهه بشید. مطمئن باشید که یه ویژگی داشته باشید که شوهرتون بدونه هیچ جا ...

خیلی عاااالی اند توصیه هات ...

تاپیک مرتبط زدی صدام کن لطفا

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
اسبن؟

گوسِفند

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤