2777
2789
عنوان

چطوری شوهر هاتونو رام میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 136 پست
یعنی چی هرکاری. کرد منم همون کار و بکنم

اره

به حرفت گوش نکرد به حرفش گوش نکن

بهت احترام نزاشت بهش احترام نزار

باهات مهربون بود باهاش مهربون باش

و این جور موارد.

اولش یکم سخته اما در طولانی مدت جواب میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه طناب کلفت میبندم گردنش ولی باز بجای رام رم میکنه😁😁😁😁😁

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

فقط محبت 

بهش محبت کن همیشه بهش ابراز علاقه کن ازش بخواه اونم باهات اینجوری 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
رام کردن شوهر کار راحتی نیست. برخی از خانمها استعداد ذاتی رام کردن شوهر و سواری گرفتن رو دارن. ...

بگو‌ تورو خدا ب منم یاد بده ک دگ خسته شدمم

اللهم عجل ولیک الفرج       ؛امین یارب العالمین؛

مگه دور از جون حیوونن که رام بشه هر مردی یا زنییک رگ خواب و ساعت خوب و بدداره اون و بشناسیو دستمون و تو نقطه ضعفهای هم فشار ندیم  بدونیم هر حرفی و کی کجا بزنیم و متوجه باشیم همونجور که پدر مادر و خانواده ام برام عزیزن اونم پدر مادرش خانواده اش براش عزیزن و اینکه میتونه بهت تکیه کنه باهت درد و دل کنه حرف بزنه دوست هم باشین مخفی کاری نداشته باشین منم منمکنید پول من ل تو و .... و مشکلات و با زبان حل کنید کفایت میکنه.

فقط محبت  بهش محبت کن همیشه بهش ابراز علاقه کن ازش بخواه اونم باهات اینجوری

اون از زیاد محبت کردن خوشش نمیاد من بی محلی کنم بهش خوشش میاد بیشتر

اللهم عجل ولیک الفرج       ؛امین یارب العالمین؛
چرا عروسی نمیکنیید عزیزم؟

پسرعمه اش‌مرد چقد عقب افتاد دعا کنید بعد محرم صفر ایشالا ول کنن صبره الکی رو عروسی بگیرن

یه صلوات مهمونم کنید منم ساداتم خدا اجرتونو بده😢

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

بهش محبت کن زبون بریز از کارای خوبش تشکر کن

دیشب تو مهمونی شوهرم همش واسم چای و میوه میاورد آخه بچه شیر میدم و بهم توجه میکرد.شب بهش گفتم چایی هایی که واسم آوردی مژه ش خیلی فرق میکرد و ازش تشکر کردم.اونم از ذوقش دستم و بوسید

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿