2777
2789
عنوان

رنگ موی سه صفر به جای دکلره🙁

358 بازدید | 22 پست

کسی اینکارو کرده؟

واقعا به اندازه دکلره اسیب نمیزنه؟؟؟؟

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آسیب که نمیزنه ولی مورو نارنجی میکنه حتی رنگیم که بخای روش بزنیو روهم خراب میکنه..دکو کرم بزن خب خیلی بهتره سه صفره

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
افتضاح ترین کار ممکنه هیچوقت انجامش ندین

وای نه اخه دکلره پدست سرو میسوزونه 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

سه صفر مو رو به پایه ۶ میرسونه و رنگ مو مثل دکلره روشن نمیشه 

یعنی مو نارنجی میشه 

رنگ مورد نظرت هم باید شماره ۶ باشه حالا از هر رنگی ک مد نظرته 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

بیشتر از دکلره آسیب میزنه 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

آسیب که نمیزنه ولی مورو نارنجی میکنه حتی رنگیم که بخای روش بزنیو روهم خراب میکنه..دکو کرم بزن خب خیل ...

دکو کرم چی هست؟؟؟؟

من میخوام بدون دکلره رنگ کنم

ولی دوس ندارم رنگم حالت قرمزی بگیره

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

من این وسط چیکار کنم که رنگ مو بدون دکلره قشنگ در بیاد؟😭